GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσίπρας απαντά στις δηλώσεις Ζάεφ περί «μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας» - ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτό για την εθνότητα το ακούω πρώτη φορά. Για τη γλώσσα το ξέραμε από το 1977 και δυστυχώς σε μια σύνοδο που έγινε στο Ζάππειο. Έμαθα γ...

«Αυτό για την εθνότητα το ακούω πρώτη φορά. Για τη γλώσσα το ξέραμε από το 1977 και δυστυχώς σε μια σύνοδο που έγινε στο Ζάππειο. Έμαθα για μια δήλωση του Ζόραν Ζάεφ σχετικά με την αναγνώριση της ταυτότητας των γειτόνων μας. Αν εννοεί ότι έχει το δικαίωμα βάσει του διεθνούς δικαίου αλλά και της συμφωνίας να αυτοπροσδιορίζονται, αυτό είναι απολύτως σωστό. Όπως και εμείς έχουμε το δικαίωμα να τους αποκαλούμε πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας ή Σλαβομακεδόνες» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφορικά με τις δηλώσεις Ζαεφ για την μακεδονική γλώσσα και ιθαγένεια.
«Διεθνώς βάσει της συμφωνίας η ιθαγένεια του γειτονικού μας λαού καθορίζεται σαφώς - η συμφωνία είναι ξεκάθαρη ως προς αυτό - . Εκεί που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσαν μόνο τον όρο "Μακεδόνες" και μάλιστα στα διαβατήριά τους, πλέον θα υπάρχει "Μακεδόνες-πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας". Το πιο σημαντικό όμως, απ όλα όσα είχαμε το τελευταίο διάστημα είναι αυτό που αφορούσαν συνεντεύξεις του Ζόραν Ζάεφ και του Νικολά Ντιμιτρόφ, είναι ότι παραδέχονται ξεκάθαρα πως είναι Σλάβοι και ότι δεν έχουν καμία σχέση με την αρχαία Ελληνική Μακεδονία και την πολιτισμική της κληρονομιά και ότι δεν κατάγονται από αυτήν και ότι δεν διεκδικούν μειονότητες εντός Ελλάδας» επεσήμανε ο Πρωθυπουργός.
Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ1

5 σχόλια

  1. Ρέ Αρρωστημένε Ψυχανώμαλε Πρεζάκια για ... Πρεζόνια μας Έχεις να ακούμε τα Ξεράσματα Σου τα Σκατά που βγάζεις από το Μυαλό Σου;;;;

    ΑΛΛΟΙ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΥ ΤΟ ΚΩΛΗ ΣΟΥ!!!


    ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ;;;; ΕΠΕΙΔΉ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ (ΕΕ-ΝΑΤΟ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ; Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ/ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΟΘΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (είτε "Χρέος" λέγεται είτε Σκόπια!)! Για βοήθεια Σας για να καταλάβεται ακούστε το Ασμα: "Και λέγε λέγε λέγε λέγε ο Χριστιανός Τρελάθεικα και από τα πολλά Σου λέγε λέγε.. και Ύστερα λένε πως φταίει ο..!"


    Αυτά έχει η Ζωή εάν σε Διοικούν Αποικιοκράτες και Το "Πολιτικό" Σου Σύστημα Είναι και "Είσαι" πατενταρισμένος Λακεδοραγιάς!

    Η Υποτακτικότητα Η Υποτέλεια Η Υποδούλωση Εμπεριέχει από την "Φύση" Της Την Αντιεπιστημονικότητα Την Ανικανότητα Την Αθλιότητα Την Ανθελληνικότητα και Αυτό που Εμφανίζεται Δημόσια και Κοινωνικοεθνικοπολιτικά ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΘΕΣΜΟΥΣ"!

    Αυτή η Σαπίλα η Βρωμίλα η Βοθρύλα Δεν Εμφανίστηκε "Κεραυνός Εν Αιθρία" εν μια Νυχτί!

    Είναι μια Διαδικασία Επίμονη και Επίπονη για την Φιδοποίηση και Σκουλικοποίηση μιας Κοινωνίας και δή της Ελληνικής! Μια Εξίσου Επίπονη και Επίμονη Διαδικασία για εκόλαυση Τόσο Του Πολιτικού Φιδιού όσο και της φράσης "Μάταια Ματεώτης τα Πάντα Ματεώτης"!

    Όλο το Πολιτικό και Πολιτειακό Λακεδοραγιάδικο Σύστημα Είναι Σε Εξαναγκασμό Αποδοχής Του Ψεύδους ΤΟΥ Αντιεθνικού Αυτοκαταστροφικού Ψεύδους! Το 1922 το 1974 δεν Είρθε από ... Εξωγήινες λανθασμένες Πολιτικές αλλά Λακεδοραγιάδικες Αντιλήψεις και Πράξεις Των Αποικιοκρατούμενων Λακεδοραγιάδων!

    Όποιος Μιλά και διαλαλεί σαν τον Τελάλη την Μέγιστη "Συναίνεση" την Μέγιστη "Συνεννόηση" την Μέγιστη "Συμφωνία" Επί Συγκεκριμένων Εθνικών Ζωτικών Θεμάτων (Παράδοση του Ορου/Λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΔΙΑΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


    ΑΛΛΩΣΤΕ Στο ΣΗΜΕΡΑ που ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΥΒΙΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙΜΑ (βλ. Τουρκία για Αιγαίο Θράκη Λωζάνη βλ. Αλβανία για Β. Ηπειρο/"Τζαμουριά") ΕΜΑΣ ΏΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ των Σκορπίων! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ! "ΑΥΤΟΙ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΛΛΟΙΩΤΡΙΚΑ/ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ όπως η Κατρουλού τις Κυλλώτες της! Και για ΟΣΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΛΕΝΕ ότι τους έχουν "Αναγνωρίση" τόσοι! Θυμίζουμε Στα Σκουλικοραγιάδικα ότι: α) Διαμάχη Γαλλίας-Αγγλίας β) Γερμανίας-Γαλλίας .. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ γ) ΚΙΝΑΣ-ΤΑΪΒΑΝ/ΦΟΡΜΟΖΑ η ΚΙΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ οι Yankees Στον ΟΗΕ!



    ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ!


    .. και Εσείς μιλάτε για τα Ξεράσματα του κάποιου Κυρίτση; Αυτός και Αυτοί ΟΛΟΙ Τους Ζούνε στην Εικονική περιβολή Των Ξένων Εργοδοτών Τους! Από "ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ στην Σμύρνη" σε παραχώρηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ/ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Σε Αλλοπρόσαλα Συνοθηλεύματα! Μα ακόμη και για τα "Επίσημα Ναζοί" της Αποικίας Μας την Χρυσή Αυγή (=Χίτλερ Αντολφ/Χ.Α.) ο Führer Τους Αναγνώριζε για Ελλάδα μόνο την .. Πελοπόννησο και μόνο την Αθήνα/Πειραιά ούτε καν Αττική!
    Και ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩ σε Μια Αποικία που ηγούνται οι Διαχειριστές μιας Ξένης Εξουσίας οι Λακεδοραγιάδες "Μας" να Ακούμαι Εμετικά Ξεράσματα!



    ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΛΕΜΕ:


    ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΏΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΕΛΙΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ/ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!)!

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΧΡΗΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΏΣ.. ΚΑΛΥΜΜΑ!

    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ "ΚΟΜΜΑΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ!

    ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ-ΟΠΩΣ στην ΚΑΤΟΧΗ!



    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΟΣ/ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΩΝ!



    ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΓΙΑ ΣΤΕΓΝΩΜΑ.. ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΩΤΟΝ:

    ΕΝΤΟΛΗ ΒΑΘΜΟΥ ΑΑΑ1Α!!!

    ΠΡΟΣ ΚΥΠΑΤΖΙΔΕΣ:

    Βάση Κανονισμού Βαθμού ΑΑΑ1Α ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ και Ενημερώστε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ) ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ:

    1. Αντικείμενο Σχέσης Τσίπρα-Σάεφ!

    2. Αυτές οι Υποτιθέμενες Ασύμπτωτες Ευθείες που Τέμνωνται;;;

    3. Για Βοηθειτικά μπορείται να χρεισιμοποιείσεται α) Ε.Ι.Σ. (Ελληνική Ιστορική Συνείδηση) β) Την Ατομική Ενόραση (όσοι έχουν και διαθέτουν) γ) Τα Ιστορικοπολιτικά Βιογραφικά Των Αντικειμένων Σε Συνάρτηση με Εξωγενοίς (όχι Εξωγήινους) Παράγοντες όπως Ε.Ε. - ΝΑΤΟ - Ελιτοναζιστικές Ιδεοληψείες - New Age Θεωρίες διαφόρων Επιπέδων Μεταεξελιγμένων Επιπέδων Μορφών Ζωής - Το Libido του Freund - Την Εικονική Αλληλεπίδραση Του Χρήματος (Υπαρκτού και Μή Υπαρκτού) διαμέσου Funds/Τραπεζών/Ναρκωτικών/Φαρμακοβιομηχανιών - Επιπλέον τον Συνδετικό Κρίκο των ΜΚΟ Κομμάτων που εκπροσωπούν!

    Συμπλήρωμα: Το Σημείο Τομής/Επαφής Των Ασυμπτωτων Ευθειών Έχει Απόλυτα Ολοκληρωμένες Λύσεις ή Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν! Αιτιολογίσται και Δικαιολογίσται κάθε βήμα Σας!


    Ο Χρόνος Τρέχει!

    Καλή Επιτυχία στην ... Ψαχουλεβού!





    ΔΕΥΤΕΡΟΝ:

    ΣΑΥΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΗΔΕΊΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ!!!

    (ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΡΜΝΗΝΕΙΑ ΝΙΚΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ!)


    Πουλημένοι Πουλημένοι
    Άλλη στράτα δε σας μένει
    Μνήμα σας προσμένει
    Κάσα Καρφωμένη

    Για τους Πουλημένους
    Βόλι δε χαλάμε
    Με Πέτρες και Κοτρόνια
    Τους Πετροβολάμε

    Πουλημένοι Πουλημένοι
    Άλλη ώρα δε σας μένει
    Μνήμα σας προσμένει
    Κάσα Αφορισμένη

    Και για όλους ίδια
    Θα ’χετε κονάκι
    Λακούβες με Σκουπίδια
    Κι απάνω τους Κοράκι

    Όλοι οι Πουλημένοι
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ
    Απ’ την Δική Μας τη Γενιά
    Από Εργάτη Ποιητή Επιστήμονα
    Κι από γραφιά.....





    ΤΡΙΤΟΝ:

    ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

    ΒΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 120!!!

    ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

    ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ (ΜΝΗΜΟΝΙΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΈΝΕΚΑ ΖΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!


    ΜΝΗ.ΜΟΝΙΑ/ΜΑ.ΚΕΔΟΝΙΑ = ΕΣΤΙ ΜΝΗ.ΜΑ.=ΜΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΝΈΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ KONZENTRATIONLAGER von Europa!!!


    Σείς!!!

    Καταλάβαται Τί κάνει ο Αριστερόστροφος Φασισμός ο ΕλιτοΝαζιζοφασισμός ο Εθνομηδενιστής;;;;;;;

    Το ΚΑΤΑΛAΒΑΤΑΙ;;;;;;;

    Ο Ελιτοναζιστοφασίστας πήρε και "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ Go back Madam Merkel να μας πεί ο ΑΛΗΤΗΣ ΌΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΙ... ΜΑΟ-ΜΑΟ!!!!

    ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ... ΜΠΙΝΕΔΕΣ!!!

    .... ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.... ΣΚΑΤΑ... ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΑΣ .... ΧΑΡΙΖΩ ΦΠΑ!!!

    ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΤΙΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ: ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΦΠΑ!!! .... σε ρυθμούς Τσιφτετέλι!!!!

    ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ... SOFORT ABER SOFORT OHNE WENN UND ABER!!! SOFORT ΑΛΗΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΝΈΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ KONZENTRATIONLAGER von Europa!!!



    Ρέ Σείς!!!

    Καταλάβαται Τί κάνει ο Αριστερόστροφος Φασισμός ο ΕλιτοΝαζιζοφασισμός ο Εθνομηδενιστής;;;;;;;

    Το ΚΑΤΑΛAΒΑΤΑΙ;;;;;;;

    Ο Ελιτοναζιστοφασίστας πήρε και "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ Go back Madam Merkel να μας πεί ο ΑΛΗΤΗΣ ΌΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΙ... ΜΑΟ-ΜΑΟ!!!!

    ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ... ΜΠΙΝΕΔΕΣ!!!

    .... ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.... ΣΚΑΤΑ... ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΑΣ .... ΧΑΡΙΖΩ ΦΠΑ!!!

    ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΤΙΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ: ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΦΠΑ!!! .... σε ρυθμούς Τσιφτετέλι!!!!

    ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ... SOFORT ABER SOFORT OHNE WENN UND ABER!!! SOFORT ΑΛΗΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση