GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απατεώνισσα έγινε πλούσια τάζοντας προσλήψεις "μαϊμού" σε πρεσβείες ξένων χωρών

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μια 57χρονη Ελληνίδα, η οποία έταζε... προσλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η συγκ...

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μια 57χρονη Ελληνίδα, η οποία έταζε... προσλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η συγκεκριμένη, η οποία συνελήφθη στη Γλυφάδα, είχε καταφέρει να αποσπάσει από τα ανυποψίαστα θύματά της τουλάχιστον 260.000 ευρώ, εκμεταλλευόμενη την ανάγκη τους για εύρεση εργασίας.

Η απατεώνισσα, τους έταζε θέσεις εκπροσώπων Τύπου και αντιπροσώπων σε πρεσβείες της Αμερικής, της Μ. Βρετανίας αλλά και του Ισραήλ, με υψηλές απολαβές, ανάλογες των προσόντων τους, που κυμαίνονταν από 5 έως 50 χιλιάδες ευρώ. Προηγουμένως, ωστόσο, ήταν απαραίτητη η καταβολή ενός αρκετά μεγάλου ποσού από τον καθένα ξεχωριστά, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επιθυμία τους.

Μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί οκτώ άτομα- θύματα της 57χρονης, οι οποίοι την αναγνώρισαν. Τόνισαν μάλιστα, στις αρχές, ότι ξεγελάστηκαν καθώς η γυναίκα αυτή, φρόντιζε να ζει πλουσιοπάροχα, προκειμένου να "δικαιολογήσει" τις επαφές και τις υψηλά ιστάμενες γνωριμίες της, όπως ισχυριζόταν.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι υπάρχουν και άλλοι, οι οποίοι είχαν πέσει στα "δίχτυα" της, ωστόσο η ίδια δεν έχει ομολογήσει το παραμικρό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση