GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επική δήλωση του Ιμπραΐμοβιτς για το Μουντιάλ: Χωρίς εμένα, δεν αξίζει να το δεις

Την ιδιαίτερη προσωπικότητά του επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Mέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην επίσημη...

Την ιδιαίτερη προσωπικότητά του επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Mέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, ο Σουηδός άσος αποτρέπει τον κόσμο να δει το Μουντιάλ της Ρωσίας και να το… τεκμηριώνει.

«Ήταν δεδομένο ότι δεν θα έπαιζα στην Εθνική ομάδα, το είχα πει τέσσερα χρόνια πριν και το λέω και τώρα: Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς εμένα, δεν αξίζει να το παρακολουθήσεις, το λέω και το εννοώ. Ωστόσο είναι πιθανό ότι θα πάω στην Ρωσία και θα το παρακολουθήσω από κοντά», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια Ιμπραΐμοβιτς.

Παράλληλα, ο 37χρονος πρώην διεθνής επιθετικός αποκάλυψε και τα δικά του φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, σημειώνοντας: «Φαβορί είναι η Βραζιλία, η Ισπανία, η Γερμανία, φυσικά η Σουηδία που νίκησε μεγάλες ομάδες για να φτάσει ως εδώ, εννοείται και η Αργεντινή παρότι οι ποδοσφαιριστές δεν επιθυμούν να συμπεριλαμβάνονται στα φαβορί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση