GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας - Εγγονός βρήκε τον παππού του κρεμασμένο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγίου Κωνσταντίνου παρακολουθεί το δράμα που εκτυλίχτηκε το πρωί της Παρασκευής (8/6) σε...

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγίου Κωνσταντίνου παρακολουθεί το δράμα που εκτυλίχτηκε το πρωί της Παρασκευής (8/6) σε ισόγεια κατοικία όπου μένει μία οικογένεια από τη Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα στο σπίτι διέμενε ένα 75χρονος με την κόρη του και τον 15χρονο εγγονό του. Το πρωί, γύρω στις 8:30, το 15χρονο παιδί ήρθε αντιμέτωπο με μία φρικτή εικόνα, που δεν θα ξεχάσει ποτά στην υπόλοιπη ζωή του, αφού βρήκε τον ίδιο του τον παππού κρεμασμένο από μεταλλικό δοκάρι στην αποθήκη του σπιτιού.

Σοκαρισμένος ο 15χρονος ειδοποίησε τη μητέρα του και την υπόλοιπη γειτονιά που ενημέρωσαν τις αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport που μίλησε με γείτονες του αυτόχειρα, ο 75χρονος είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα όπου περιέγραφε ότι η απονενοημένη ενέργειά του οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχε δουλειά και δεν ήθελε να γίνεται βάρος στους δικούς του ανθρώπους.

Την προανάκριση για το τραγικό αυτό συμβάν έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και έχει παραγγείλει νεκροψία - νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση