GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Καθολική Εκκλησία έχει τον περισσότερο χρυσό στον κόσμο!

Daisy Galiatsatou  Η Καθολική εκκλησία έχει τό περισσοτερο χρυσό στον κόσμο! Αλλά και η Ελληνική Ορθόδοξη εχει αρκετά χρηματα για να ξεπ...

Daisy Galiatsatou
 Η Καθολική εκκλησία έχει τό περισσοτερο χρυσό στον κόσμο! Αλλά και η Ελληνική Ορθόδοξη εχει αρκετά χρηματα για να ξεπληρωσει το χρεος του κρατους για να μην παίρνουν τα σπιτακια τού κοσμου. Τι στο καλό καταλαβαν απ την διδασκαλία τού Χριστού αυτές οι εκκλησίες αδυνατώ να καταλάβω.

1 σχόλιο

  1. Κάνεται Σοβαρό Λάθος και έτσι παίζεται το παιχνίδι των Νεοταξιτών/New Age ... παίζεται το παιχνίδι του Παγκοσμίου Καπιταλιστικού Κεφαλαίου!

    Διότι: Αλλη η Ιστορική Δομή και Δράση της Καθολικός Εκκλησίας και Αλλη Τελείως Διαφορετική η Ιστορική Δομή και Δράση της Ορθόδοξης Εκκλησίας!

    Εξάλλου Ποιός Είναι ο Σκοπός/Ρόλος της "Οικονομικής Πτώχευσης" Των Εκκλησιών;;;

    Το ότι στις Εκκλησίες ιδιαίτερα της Καθολικής/Ρώμης/Βατικανό δεν είναι όλα... "Αγια" δεν σημαίνει ότι "Απέτυχε" ο Επαναστατικός Λόγος Του Θεανθρώπου!!!

    Επίσης δώστε Προσοχή ότι το Παγκόσμιο ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιστοφασιστικό Οικονομικό Σύστημα προβάλη και προωθεί όλες της Θρησκείες ακόμη και "Εξαφανισμένες" Θρησκείες εκτός Του Χριστιανισμού! Διότι ο Χριστιανισμός ΈΧΕΙ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ...

    Θυμίζουμε Μόνο το Μαστίγωμα και το πέταμα των Εμπόρων ΈΞΩ ΑΠΟ τον Οίκο (Εκκλησία/Κοινωνία) Του Πατέρα Του που Έκανε ο Θεάνθρωπος!!!


    ....αυτά τα λίγα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση