GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφαιρόπουλος: «Να κάνουμε αυτοκριτική και να πάρουμε αποφάσεις»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στα λάθη που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο και τόνισε πως θα γίνει αυτοκριτική απ' όλους στο Ολυ...

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στα λάθη που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο και τόνισε πως θα γίνει αυτοκριτική απ' όλους στο Ολυμπιακό και θα παρθούν αποφάσεις.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Ενώ στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι και ελέγχαμε το παιχνίδι, το πήγαμε όπως θέλαμε, στο δεύτερο ημίχρονο επηρεαστήκαμε από τη διακοπή. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, μπήκε και ο κόσμος στον εξίσωση. Κάποιες χαμένες επιθέσεις και κάποια λάθη μας στοίχησαν. Ο Παναθηναϊκός έβαλε εύκολους πόντους. Θέλω να πω ότι κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, είμαι υπερήφανος για το πώς παίξαμε. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες, προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό.

Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και δεν είχε τίτλο η σεζόν. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για την επόμενη μέρα με τη διοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση