GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βουβά" γενέθλια για τον άφαντο Γιώργο Μαρίνο - Οι ευχές της Μαρινέλλας και το κρησφύγετο στη Βούλα

Έχοντας στο πλευρό του τέσσερις επιστήθιους φίλους του και τις πιο θερμές ευχές της Μαρινέλλας, ο Γιώργος Μαρίνος γιόρτασε τη Δευτέρα το ...

Έχοντας στο πλευρό του τέσσερις επιστήθιους φίλους του και τις πιο θερμές ευχές της Μαρινέλλας, ο Γιώργος Μαρίνος γιόρτασε τη Δευτέρα το απόγευμα στα 79α γενέθλιά του στο σπίτι όπου μένει, στην περιοχή της Βούλας. Μια μικρή τούρτα γενεθλίων και το Happy Birthday από τους τέσσερις φύλακες-αγγέλους του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, έδωσαν άλλη νότα στον μοναχικό δρόμο που βαδίζει.
Οι πληροφορίες για τον θρυλικό showman βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του έχουν ορκιστεί με το χέρι στην καρδιά σε εκείνον να μη μαρτυρήσουν τίποτα και ποτέ για τη ζωή του. Η συγκίνηση σε αυτά τα μοναχικά γενέθλια, λοιπόν, ήταν διάχυτη για τον Γιώργο Μαρίνο. Τα βουρκωμένα μάτια του συγκίνησαν τους τέσσερις πιο στενούς φίλους του, οι οποίοι ήθελαν να τον δουν χαρούμενο, να του δείξουν ότι είναι κοντά του.
Μια μικρή ατζέντα με τα κυριότερα τηλέφωνα, μερικά ρούχα και τα απαραίτητα που χρειάζεται ένας απλός άνθρωπος είναι ό,τι έχει μέσα στο σπίτι στο οποίο διαμένει. Ένα σπίτι που μόνο τα τέσσερα πιο κοντινά πρόσωπα που ο ίδιος έχει επιλέξει να βρίσκονται γύρω του γνωρίζουν. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το κινητό του τηλέφωνο ανοίγει σπανίως και μόνο για να επικοινωνήσει εκείνος με αυτούς που επιθυμεί και μετά ξανά σιωπή.
Ακόμα και οι βόλτες που κάνουν με τον μεγάλο καλλιτέχνη γίνονται τη νύχτα, μια και ο ίδιος θέλει να αποφύγει οποιοδήποτε βλέμμα που θα του προκαλέσει άσχημα συναισθήματα. «Είναι καλά ο Γιώργος. Είναι πολύ πιο ήρεμος, πράος. Δεν δέχεται επισκέψεις, δεν θέλει να θυμάται τίποτα από τα παλιά», λέει στην εφημερίδα άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση