GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφωνία με Καλάθη: Για ακόμη τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό

Το μεγαλύτερο «ανοιχτό κεφάλαιο» του Παναθηναϊκού για το φετινό καλοκαίρι έκλεισε και μάλιστα με θετικό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα ο ...

Το μεγαλύτερο «ανοιχτό κεφάλαιο» του Παναθηναϊκού για το φετινό καλοκαίρι έκλεισε και μάλιστα με θετικό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα ο Νικ Καλάθης έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για νέο τριετές συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαρκείς επαφές τις τελευταίες ημέρες, έκαναν εκατέρωθεν υποχωρήσεις και τα... βρήκαν, με τον 29χρονο γκαρντ να ανανεώνει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι», κάτι που σημαίνει πως θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ -τουλάχιστον- μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Μάλιστα ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή πως ο Νικ Καλάθης είναι η απόλυτη προτεραιότητα για τους πρωταθλητές, οι οποίοι έκαναν τα πάντα, προκειμένου να κρατήσουν τον ηγέτη τους στην Αθήνα.

Πλέον ο Τσάβι Πασκουάλ έχει την... άνεση να προχωρήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, γνωρίζοντας πως ο Νο1 παίκτης του θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση