GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαφιόζικη εκτέλεση πυγμάχου στο Μεξικό

Ο γνωστός πυγμάχος Gilberto Parra Medina έπεσε θύμα δολοφονίας στο Ejidal του Μεξικό. Τον εκτέλεσαν μαζί με τον φίλο του Orlando V...

Ο γνωστός πυγμάχος Gilberto Parra Medina έπεσε θύμα δολοφονίας στο Ejidal του Μεξικό. Τον εκτέλεσαν μαζί με τον φίλο του Orlando Verduzco.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην συγκεκριμένη χώρα δολοφονείται πυγμάχος καθώς τα περιστατικά έχουν πυκνώσει.

Ο τρόπος μάλιστα με τον οποίο εκτέλεσαν το θύμα μοιάζει μαφιόζικος. Ένα βανάκι σταμάτησε δίπλα στο αυτοκίνητο του Medina, κατέβασαν τα παράθυρα και πυροβόλησαν οδηγό και συνοδηγό.

Οι λόγοι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί από τις μεξικανικές αρχές, ούτε οι δράστες έχουν εντοπιστεί, ωστόσο μοιάζει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο Medina έχασε το τελευταίο του παιχνίδι με τον Saul Juarez για την ζώνη τον Μάρτιο, ωστόσο, προερχόταν από επτά σερί νίκες.

Επίσης να σημειωθεί πως μέσα στο 2017 δολοφονήθηκαν επίσης ο μεγάλος αδερφός του Julio Cesar Chavez Sr από ληστές, ο David "Destroyer" Lopez από ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ο Raul Castaneda!

Πηγή: filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση