GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Θλιβερή μέρα για την Ελλάδα, μέρα ντροπής για Τσίπρα-Καμμένο

«Θλιβερή» χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα για την Ελλάδα η ΝΔ, κάνοντας λόγο και για μέρα «ντροπής» για τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμ...

«Θλιβερή» χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα για την Ελλάδα η ΝΔ, κάνοντας λόγο και για μέρα «ντροπής» για τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο, τους οποίους και κατηγορεί πως «εκχώρησαν στους πολίτες της ΠΓΔΜ τη δυνατότητα να αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες» και να υποστηρίζουν ότι μιλούν την τάχα μακεδονική γλώσσα». 

Σε δήλωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει πως ο ελληνικός λαός είναι δικαίως οργισμένος, καθώς συνειδητοποίησε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να παραμείνουν στην εξουσία, δεν υπολογίζουν πια ούτε τα εθνικά συμφέροντα. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε αποδεχθεί», ενώ προσθέτουν πως οι 153 βουλευτές των κ. Τσίπρα και Καμμένου έχουν βαρύτατες ευθύνες καθώς δεσμεύουν την Ελλάδα με μία συμφωνία που δημιουργεί τετελεσμένα, τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπούν».

«Η ΝΔ θα κάνει το παν για να μην διχαστούν οι Έλληνες» τονίζεται στην ανακοίνωση, όπου καλούνται οι πολίτες να δείξουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, ενώ καλείται η κυβέρνηση να πράξει το ίδιο, κατηγορώντας την πως μοιάζει να μην συνειδητοποιεί ότι έχει απέναντί της τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Η ΝΔ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και για τη στάση της αστυνομίας στις Πρέσπες, κατηγορώντας την πως την ώρα που αφήνει τους Ρουβίκωνες να δρουν ανενόχλητοι, σήμερα δείχνει και το άλλο της πρόσωπο. «Την ώρα που οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς πανηγύριζαν στις Πρέσπες για μια συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα, δόθηκε εντολή στην αστυνομία να δείξει πρωτοφανή αγριότητα στέλνοντας ακόμα και στο νοσοκομείο πολίτες που διαδήλωσαν την πατριωτική τους ευαισθησία» τονίζει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση