GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Αν τολμήσουν οι Τούρκοι να απαγάγουν τους "8" θα τους σπάσουμε τα χέρια - ΒΙΝΤΕΟ

Τις απειλές της Άγκυρας με αφορμή την απελευθέρωση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, οι οποίοι είχαν έρθει στη χώρα μας, έπειτα από το αποτυ...

Τις απειλές της Άγκυρας με αφορμή την απελευθέρωση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, οι οποίοι είχαν έρθει στη χώρα μας, έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα, σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σιμορέλη.
Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Χρήστος Σιμορέλης είπε: «Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει δέσμευση του πρωθυπουργού προς τον Ερντογάν για τους 8. Οι Τούρκοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Εδώ πρόκειται για κράτος δικαίου. Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Ούτε δίκαιο είναι, ούτε σωστό αλλά ούτε και μπορούν. Και να είστε βέβαιοι ότι αν το τολμήσουν θα τους σπάσουμε τα χέρια».
Σημειώνεται ότι ο Τούρκος κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου δήλωσε: «Όμως από εδώ λέω ξεκάθαρα. Οτιδήποτε και να κάνουν είναι δικό μας καθήκον να τους βρούμε, όπου και να πάνε, θα είμαστε πίσω τους θα τους πακετάρουμε, θα τους επιστρέψουμε στην Τουρκία και θα τους παραδώσουμε στην τουρκική δικαιοσύνη».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση