GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακαλεί τα περί πραξικοπήματος ο Μπαρμπαρούσης μετά τη...θύελλα - Η δήλωση που θα συζητηθεί

Αυθόρμητες δηλώσεις οι οποίες δεν είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη συνταγματική νομιμότητα χαρακτήρισε τα περί πραξικοπήματος, ο αν...

Αυθόρμητες δηλώσεις οι οποίες δεν είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη συνταγματική νομιμότητα χαρακτήρισε τα περί πραξικοπήματος, ο ανεξάρτητος πια βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαραμπαρούσης, σε μια προσπάθεια να διαψεύσει τον ίδιο του τον εαυτό.

«Επ’ ουδενί είχαν σκοπό οι δηλώσεις μου να αμφισβητήσουν τη συνταγματική νομιμότητα» ισχυρίστηκε ο βουλευτής, επιχειρώντας να διαψεύσει εαυτόν αλλά και τους χιλιάδες πολίτες που άκουσαν όσα είπε από το βήμα της Βουλής.

«Δυστυχώς έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής και πρόσθεσε: «ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ, Π. Καμμένου ότι με μια ατυχή μου δήλωση έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το πολίτευμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση