GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ με ρόπαλα σε βουλευτές!

Δύο άτομα εισέβαλαν πριν από λίγο στη Βουλή, πιθανότατα από τους διαδηλωτές που βρίσκονταν απ’ έξω κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για ...


Δύο άτομα εισέβαλαν πριν από λίγο στη Βουλή, πιθανότατα από τους διαδηλωτές που βρίσκονταν απ’ έξω κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας.

Τα δύο άτομα εισέβαλαν στο προαύλιο του Κοινοβουλίου, αλλά απωθήθηκαν εγκαίρως, σύμφωνα με πληροφορίες, από άνδρες της αστυνομίας.

Την ίδια στιγμή επίθεση με ρόπαλα δέχτηκαν αυτοκίνητα βουλευτών, την ώρα που αποχωρούσαν μετά την ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Η επίθεση σημειώθηκε από την πάνω πλευρά της Βουλής, απ’ όπου και αποχωρούν τα βουλευτικά οχήματα, ενώ επεισόδια είχαν σημειωθεί και στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας για το όνομα της ΠΓΔΜ.

Συγκεκριμένα, μετά τις αψιμαχίες των συγκεντρωμένων με τα ΜΑΤ, όπου έγινε και χρήση χημικών, ένα άτομο τραυματίστηκε. Αργότερα διαδηλωτές ανακάλυψαν ανάμεσά τους ένα νεαρό άνδρα που τους φαινόταν ύποπτος. Προχώρησαν στον έλεγχο του σακιδίου που κρατούσε και βρήκαν μέσα σε αυτό πέτρες. Επόμενο βήμα ήταν να τον παραδώσουν στους αστυνομικούς. Την εμφάνισή του στο συλλαλητήριο έκανε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός.

Νωρίς το απόγευμα στη δεξιά πλευρά εισόδου του κτιρίου της Βουλής, ομάδα ατόμων προσπάθησε να ανέβει τα σκαλοπάτια. Ωστόσο απωθήθηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ που έκαναν και χρήση χημικών.

Αργότερα, ξέσπασαν νέα επεισόδια με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών. Λίγη ώρα μετά έκανε την εμφάνιση του ο Γιάννης Λαγός της Χρυσής Αυγής.

Περίπου στις 9.30 το βράδυ, σημειώθηκαν νέα επεισόδια των διαδηλωτών με την αστυνομία όταν ομάδα συγκεντρωμένων επιχείρησε και πάλι να εισέλθει στη Βουλή από πλαϊνή είσοδο.

Λίγη ώρα πριν τις 19.00 δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στα σκαλιά αριστερά και δεξιά της βουλής χωρίς ιδιαίτερη πρόκληση και, με χρήση ασπίδων, γκλομπ και χημικών επιχείρησαν να διαλύσουν τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση