GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταγγελίες Κοτζιά

Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι καταγγελίες περί απειλών που διατύπωσε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτ...

Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι καταγγελίες περί απειλών που διατύπωσε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
Αν και δεν υπήρχε έγκληση από μέρους του η εισαγγελία του Ανώτατου Δικαστηρίου διαβίβασε σχετικά δημοσιεύματα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών διατάσσοντας τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Στο πλαίσιο αυτής θα διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις εκτός από αυτή της απειλής για την οποία απαιτείται έγκληση.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Κοτζιάς σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο 24/7 υποστήριξε ότι εξακολουθεί και δέχεται απειλές για τη ζωή του. «Έχω πάρει», είπε, «800 επιστολές με απειλές κατά της ζωής μου και της οικογένειάς μου. Έχω πάρει κούτες με αίματα και με χώματα ποτισμένα με αίμα, σφαίρες. Πού είναι ο εισαγγελέας; Μιλάμε για βαριά κακουργήματα στα οποία δεν βλέπω κανείς να αντιδρά. Βρήκα τα τηλέφωνα, τις διευθύνσεις και τα ονόματα ανθρώπων που με απειλούν τηλεφωνικά. Οι αρχές κάνουν απλώς συστάσεις. Όλο αυτό θυμίζει την περίοδο '63-'65. Έχουμε εκτροπή σε ρητορική μίσους. Έχετε δει κανέναν εισαγγελέα να ενοχλείται;», διερωτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση