GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιο ψηλά από ποτέ η Μαρία Σάκκαρη - Άνοδος και για Τσιτσιπά

Νέο ρεκόρ για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία ανέβηκε πέντε θέσεις στο Νο 33 της παγκόσμιας κατάταξης, για πρώτη φορά στην καριέρα της....

Νέο ρεκόρ για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία ανέβηκε πέντε θέσεις στο Νο 33 της παγκόσμιας κατάταξης, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Σήμερα η WTA ανακοίνωσε την καινούρια λίστα της και αυτό το επταήμερο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε στην 33η θέση με 1.383 βαθμούς. Από την πλευρά της, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έχασε πέντε θέσεις και βρίσκεται στο Νο 179 του κόσμου με 319 βαθμούς. Στο μεταξύ, αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην πρώτη δεκάδα, με τη Σιμόνα Χάλεπ να βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στην κορυφή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να «σκαρφαλώνει» προς την κορυφή του κόσμου. Ο 19χρονος πρωταθλητής δημιούργησε νέο προσωπικό ρεκόρ, καθώς έκανε νέο άλμα δύο θέσεων και ανέβηκε για πρώτη φορά, στην καριέρα του, στο Νο 37 της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με την ATP και την καινούρια λίστα της γι' αυτό το επταήμερο. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει 1.222 βαθμούς και η νέα άνοδος του οφείλεται στους βαθμούς που κέρδισε στο τουρνουά του Ρολάν Γκαρός.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση