GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λίνεκερ ακύρωσε την ιστορική ατάκα για τους Γερμανούς

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία γνώρισε ήττα-σοκ με 2-0 από τη Νότια Κορέα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλ...

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία γνώρισε ήττα-σοκ με 2-0 από τη Νότια Κορέα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού την ίδια ώρα η Σουηδία επικράτησε 3-0 του Μεξικού.

Μετά το συγκεκριμένο οδυνηρό αποτέλεσμα, υπήρχαν αρκετοί που σχολίασαν την περίφημη ατάκα του Γκάρι Λίνεκερ πως: "Το ποδόσφαιρο είναι απλό παιχνίδι. 22 παίκτες κυνηγούν μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί", η οποία μάλιστα είχε "ανανεωθεί" μετά τη νίκη της Γερμανίας επί της Σουηδίας.

Ωστόσο, μετά το σημερινό (27/6) αποκλεισμό, ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου αποφάσισε να βάλει ένα "τέλος" στην πολυσυζητημένη ατάκα του, γράφοντας στο twitter πως: "Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι. 22 άνδρες κυνηγούν μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος οι Γερμανοί δεν κερδίζουν πλέον πάντα. H προηγούμενη version πέρασε στην ιστορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση