GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φωτιές" άναψε η δήλωση Δανέλλη: Βάζουμε πλάτη αλλά χωρίς τους ΑΝΕΛ - Οι αντιδράσεις στο ΚΙΝΑΛ και οι διευκρινίσεις του βουλευτή

Φωτιές άναψαν οι νέες δηλώσεις του Σπύρου Δανέλλη, ο οποίος είπε πως σε περίπτωση και άλλων διαρροών από την πλευρά των ΑΝΕΛ, το Ποτάμι θ...

Φωτιές άναψαν οι νέες δηλώσεις του Σπύρου Δανέλλη, ο οποίος είπε πως σε περίπτωση και άλλων διαρροών από την πλευρά των ΑΝΕΛ, το Ποτάμι θα βάλει πλάτη με άξονα τα θέματα του Σκοπιανού και της οικονομίας, προκειμένου η κυβέρνηση να φτάσει μέχρι τις εκλογές, είτε αυτές γίνουν τον Μάιο, είτε τον Σεπτέμβριο του 2019,
Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, είπε μεταξύ άλλων: «Αν θεωρούμε ότι η συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ είναι πραγματικά δυσβάστακτη σε σχέση με το πολιτικό κόστος – πάντα μιλούσαμε για μια μη εκλεκτική συγγένεια που έδειξε τα όριά της σε πάρα πολλές περιπτώσεις -δική μου άποψη είναι ότι αν δεν είμαστε υποκριτές τότε θα πρέπει να προτείνουμε και εναλλακτική λύση».
«Στη θέση των ΑΝΕΛ θα έπρεπε να υπάρχει στήριξη από κάποιες από τις δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικές, μέσα σε ένα συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο» ανέφερε. Παράλληλα διερωτήθηκε «πόσοι μήνες μένουν μέχρι τις εκλογές; 8 μήνες; Ενας χρόνος;» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «γι’ αυτό το χρονικό πλαίσιο, με ένα στενό, συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο που θα προβλέπει 1,2, 5 θέματα να μπορέσουμε να δώσουμε μια προοδευτική λύση και να διασφαλίσουμε την επίλυση του μακεδονικού για εθνικό συμφέρον, και για τα οικονομικά».
Σύμφωνα με τον κ. Δανέλλη «ήταν η ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ έστω τον τελευταίο χρόνο να αποκτήσει τα δικά του πολιτικά χαρακτηριστικά χωρίς το φρένο των ΑΝΕΛ». Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα συμμετείχε το Ποτάμι μαζί με τους ΑΝΕΛ απάντησε: «Φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε εμείς με δυνάμεις όπως οι ΑΝΕΛ. Βάζουμε πλάτη αλλά χωρίς τους ΑΝΕΛ. Και νομίζω θα έπρεπε να έχει την ίδια στάση και το ΚΙΝΑΛ».
Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις εντός του Κινήματος Αλλαγής. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξαπέλυσε επίθεση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, κατά του βουλευτή του Ποταμιού.
«Ο ορισμός της πολιτικής ξεφτίλας στη παρακάτω δήλωση!Πως το είπε το Μαξίμου, συμφέροντα «εξαγοράζουν» βουλευτές; Σταύρο δεν αξίζεις αυτό το πολιτικό τέλος που σε οδηγούν. Δανέλλης:Το Ποτάμι θα βάλει πλάτη στην κυβέρνηση αν οι ΑΝΕΛ δεν συμμετέχουν στο σχήμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής Αρκαδίας επιτίθεται στον βουλευτή Ηρακλείου.
Αιχμηρό ήταν και το σχόλιο της Έυης Χριστοφιλοπούλου.

Ο βουλευτής του Ποταμιού προχώρησε λίγο αργότερα σε διευκρινιστική δήλωση μέσω Twitter.
"Θα το πω για πολλοστή φορά, μήπως και σταματήσει η παραφιλολογία. Είμαι και θα παραμείνω βουλευτής του Ποταμιού. Έχω όμως και το θάρρος των προσωπικών μου απόψεων. Και έχω ξεκαθαρίσει ότι αν ήταν να πάω κάπου, θα παρέδιδα την έδρα στο Ποτάμι" έγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση