GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασκήσεις στα σύνορα προκειμένου να «αναχαιτιστούν» νέα κύματα προσφύγων ετοιμάζει ο Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών

Την πραγματοποίηση της μεγαλύτερης άσκησης προστασίας συνόρων, στο Σπίλφελντ, στα σύνορα με την Σλοβενία ανακοίνωσε ο Αυστριακός υ...

Την πραγματοποίηση της μεγαλύτερης άσκησης προστασίας συνόρων, στο Σπίλφελντ, στα σύνορα με την Σλοβενία ανακοίνωσε ο Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών Χέρμπερτ Κικλ.

«Όχι, δεν πρόκειται σίγουρα να αφήσουμε να μας αιφνιδιάσουν» προειδοποίησε, υπονοώντας τους πρόσφατους ισχυρισμούς της αυστριακής κυβέρνησης περί επικείμενων "νέων κυμάτων προσφύγων" και μάλιστα από την "νέα προσφυγική διαδρομή στα Βαλκάνια", μέσω της Αλβανίας, του Μαυροβουνίου και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Σημείωσε ταυτόχρονα, πως με την πραγματοποίηση της άσκησης προστασίας συνόρων, «θα δείξουμε με αυτόν τον τρόπο ότι το εννοούμε σοβαρά, και πως με εμάς δεν υπάρχει καταγραφή και προώθηση, αλλά μία πραγματική στάση απόκρουσης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση