GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΡΓΗ για την Τζάκρη! «Φύγε, που 'ρθες να μαγαρίσεις το χωριό μας...»

Γιώργος Αλεξάτος "Σ' αυτή την καρέκλα που κάθισες, αύριο θα 'ρθει να κάτσει το εγγόνι μου ή η κόρη μου. Να σηκωθείς γρήγορα...

Γιώργος Αλεξάτος
"Σ' αυτή την καρέκλα που κάθισες, αύριο θα 'ρθει να κάτσει το εγγόνι μου ή η κόρη μου. Να σηκωθείς γρήγορα και να φύγεις, που 'ρθες να μαγαρίσεις το χωριό μας", είπε ο γέροντας στη Θεοδώρα Τζάκρη.
"Μη φωνάζετε, ρε παιδιά. Εντάξει! Θα κάνουμε απολύμανση και θα καθαρίσει το καφενείο", παρενέβη ο πιο ψύχραιμος, εκεί στην Κερασιά της Έδεσσας.

"Η μυρωδιά του αίματος από τα εγκλήματα που 'χει κάνει αυτή η κυρία δεν φεύγει με τίποτα", είπε ένας τρίτος και έφτυσε στον δρόμο.
Ήδη το χωριό άρχισε να πνίγεται στη μπόχα της εκαλίλας. Βλέπεις, με το που κάθισε η κ. Τζάκρη, είχε ανοίξει την τσάντα της και απλώθηκε γύρω η δυσωδία από τις τραπεζικές κάρτες. Με τα λεφτά τα βγαλμένα από τον πόνο και το δάκρυ των εκατομμυρίων ανθρώπων που 'χει καταστρέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση