GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ για ΦΠΑ στα νησιά: Το είχαμε προτείνει τρεις φορές και η κυβέρνηση το είχε απορρίψει

«Σήμερα απεδείχθη περίτρανα πως όταν η κυβέρνηση υιοθετεί τις προτάσεις της Ν.Δ. αντί να την… αντιπολιτεύεται, μπορούν να προκύψου...

«Σήμερα απεδείχθη περίτρανα πως όταν η κυβέρνηση υιοθετεί τις προτάσεις της Ν.Δ. αντί να την… αντιπολιτεύεται, μπορούν να προκύψουν και θετικά αποτελέσματα για την χώρα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Η Ν.Δ. χαιρετίζει την αναστολή της αύξησης του Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου που δοκιμάζονται από το μεταναστευτικό πρόβλημα, κάτι που είχε προτείνει τρεις φορές με τροπολογία στη Βουλή και είχε απορρίψει η κυβέρνηση» προσθέτει η ανακοίνωση.

«Κατά τα λοιπά, ο κ. Τσίπρας αντί να κατασκευάζει εχθρούς ή να αναζητά συνενόχους για το Σκοπιανό, ας συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε με τον κ. Ζάεφ απορρίπτεται από τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων» καταλήγει η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση