GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι σκότωσαν τον κτηνοτρόφο στην Κρήτη- Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 70χρονου, Παντελή Δουρουντάκη που βρέθηκε νεκρός θαμμένος σε λάκκο, χθες, μετά την ...

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 70χρονου, Παντελή Δουρουντάκη που βρέθηκε νεκρός θαμμένος σε λάκκο, χθες, μετά την απολογία των κατηγορουμένων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Σταμάτη Μπελιβάνη ο θάνατος του 70χρονου οφείλεται σε κακώσεις σπλάχνων του θώρακος λόγω πλήξης με χόνδρους μακρύκανου κυνηγετικού πυροβόλου όπλου.

Ο 70χρονος πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα, στον θώρακα ενώ η ιατροδικαστική εξέταση διήρκεσε αρκετές ώρες, καθώς τα σκάγια είχαν το ίδιο χρώμα και μέγεθος με τα χαλίκια κάτω από τα οποία θάφτηκε ο 70χρονος, οπότε και έπρεπε να πραγματοποιηθούν πλύσεις για να βγει πόρισμα. Επιπλέον, η σωρός ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Σήμερα η κηδεία του Παντελή Δουρουντάκη

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα πρόκειται να γίνει κηδεία του αδικοχαμένου Παντελή Δουρουντάκη, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί εδώ και τρεις μήνες, ενώ το τέλος της ιστορίας του γράφτηκε με τον πιο τραγικό τρόπο.

Η κηδεία του 70χρονου άνδρα πρόκειται να γίνει στον Ιερό ναό Σωτήρος Χριστού ώρα 5 το απόγευμα στη Χώρα Σφακιων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση