GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μη επανδρωμένο αεροσκάφος εξοπλισμένο με πυραύλους σχεδιάζει η Τουρκία

Ο Ερντογάν μπορεί να υπόσχεται ότι έως το 2023 θα έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη πτήση του “τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους” TF-X, ω...

Ο Ερντογάν μπορεί να υπόσχεται ότι έως το 2023 θα έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη πτήση του “τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους” TF-X, ωστόσο είναι πολύ πιο πιθανό να δει ένα άλλο σημαντικό εξοπλιστικό πρόγραμμα να παίρνει σάρκα και οστά. Πρόκειται για το νέο μη επανδρωμένο αεροσκάφος με την ονομασία Akıncı.

Σύμφωνα με όσα γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ, το Akinci θα πάει σε άλλο επίπεδο την Τουρκία σε ό,τι έχει να κάνει με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Πριν από λίγο καιρό, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Νουρεττίν Κανέκλι είχε αποκαλύψει τις προδιαγραφές του νέου ένοπλου UAV ,4,5 τόνων που θα μπορεί να μεταφέρει τέσσερα βλήματα.

Ο Κάνεκλι είχε δηλώσει ότι το Akıncı θα επιτρέψει στην Τουρκία να αναπτύξει μη επανδρωμένα πολεμικά αεροσκάφη, ξεκινώντας από το 2027 με βάση την τεχνολογία που έχει αποκτηθεί.

Επίσης, είχε τονίσει ότι το Akıncı θα αναπτυχθεί με βάση το ένοπλο UAV της Bayrak και οι παραδόσεις του θα αρχίσουν το 2021.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η τεχνολογία του Akıncı θα ανοίξει το δρόμο για την Τουρκία να είναι σε θέση να παράγει μη επανδρωμένα πολεμικά αεροπλάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση