GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Αποδοκίμασαν Κοντονή και Τζάκρη στα Γιαννιτσά...

Αποδοκιμασίες από πολίτες δέχθηκαν στα Γιαννιτσά ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, κατά ...

Αποδοκιμασίες από πολίτες δέχθηκαν στα Γιαννιτσά ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, κατά την επίσκεψή τους στην Εισαγγελία.
Την ώρα που αποχωρούσαν από το κτίριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο άρχισε να τους αποδοκιμάζει.
Ο κ. Κοντονής πάντως διατήρησε την ψυχραιμία του και αποχώρησε χαμογελαστός.

Πηγή: logospellas.gr / Ελεύθερος Τύπος / facebook δημοσιογράφος Λύσανδρος Αμιτζόγλου

1 σχόλιο


  1. Διαμαρτύρεστε για τις αποδοκιμασίες κ. Κοντονή, αλλά «ξεχνάτε» ότι εσείς οι ΣΥΡΙΖΑίοι σπείρατε τους ανέμους και τώρα θερίζετε τις θύελλες!
    • Ξεχνάτε» ότι αποδοκιμάζατε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και σε κομματικές εκδηλώσεις.
    • «Ξεχνάτε» ότι τους απειλούσατε ότι δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο χωρίς αστυνομική συνοδεία.
    • «Ξεχνάτε» ότι φανατίζατε τις ορδές των οπαδών σας, κατηγορώντας τους αντιπάλους σας ως γερμανοτσολιάδες και προσκυνημένους και τους απειλούσατε με κρεμάλες!
    • Ξεχνάτε» εσείς, που τώρα δηλώνετε ότι είχατε αυταπάτες αλλά μονίμως και αδίστακτα εξαπατούσατε τον ταλαιπωρημένο λαό.
    • «Ξεχνάτε» εσείς που τώρα τα δώσατε όλα, γονατιστοί στα τέσσερα, κατά την ρήση του συγκυβερνήτη σας κ. Καμμένου, στους τοκογλύφους δανειστές, στη Madame Merkel και στη συντηρητική νομενκλατούρα της Ευρώπης.
    • «Ξεχνάτε» εσείς οι αδίστακτοι αμοραλιστές, που προσφέρεστε να πάτε ακόμη και ως μάρτυρες υπεράσπισης του τ. προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου αφού τον καταδιώξατε και συνεχίζετε να τον καταδιώκετε γιατί έκανε το ΚΑΘΗΚΟΝ του!
    Ναι το καθήκον του, που είναι άγνωστη λέξη σε σας! Γιατί η μόνη λέξη που γνωρίζετε είναι το «συμφέρον»!
    Δυστυχώς, εισπράττετε τώρα, όσα εσείς διδάξατε τότε!
    Μιλώ μόνο για σας.
    Απαξιώ να αναφερθώ στην ωραιοπαθή κυρία Τζάκρη, που τότε ήταν και αυτή, ως ψηφίσασα τα πρώτα μνημόνια, ανάμεσα στους υβριζόμενους, αλλά χάριν της εφήμερης εξουσίας, προσποιείται ότι ξεχνά, αφού της παρέχετε την προστασία σας και τα εξ αυτής οφέλη!
    Αλήθεια, σκεφθήκατε καθόλου ότι έχει ο καιρός γυρίσματα;
    Σκεφθήκατε καθόλου ότι, μετά την απώλεια της εξουσίας, θα παραδοθείτε στην κοινή χλεύη και περιφρόνηση; Και ελπίζω μόνο στην κοινή χλεύη και περιφρόνηση, χωρίς δικαστικές περιπέτειες, όπως εσείς, τόσο μικροί και τόσο ασήμαντοι, επιφυλάξατε στους αντιπάλους σας!
    Σας θυμίζω το, και σήμερα επίκαιρο, ποίημα του ανιδιοτελή ήρωα, Αλέκου Παναγούλη γραμμένο με το αίμα του:
    «Νέμεση μη λησμονήσεις
    ποτέ μην λησμονήσεις
    δεν πρέπει να λησμονήσεις».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση