GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπγιάλας: Η γνωστή μονταζιέρα ξαναχτύπησε σήμερα

"Η γνωστή και μη εξαιρετέα μονταζιέρα που έχει αναλάβει τη διαστρέβλωση και την παρερμηνεία των λεγομένων των στελεχών και τω...

"Η γνωστή και μη εξαιρετέα μονταζιέρα που έχει αναλάβει τη διαστρέβλωση και την παρερμηνεία των λεγομένων των στελεχών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων, ξαναχτύπησε και σήμερα, διαστρεβλώνοντας πλήρως τα όσα είπα στη συνέντευξη μου στην εκπομπή "Σήμερα" του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι.", τονίζει σε ανακοίνωσή που εξέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπγιάλας μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις πρωινές του δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε συγκεκριμένα ΜΜΕ πως ανακάλυψαν ότι είναι θιασώτης της 17Ν και επιχειρούν να αλλάξουν την ατζέντα με ανύπαρκτα θέματα.''Ενώ άσκησα κριτική στην επιχείρηση ιστορικής λήθης που εξαπέλυσε πρόσφατα ο κ. Μητσοτάκης με αφορμή την υπόθεση Λαμπράκη, συγκεκριμένα ΜΜΕ “ανακάλυψαν” ότι είμαι θιασώτης της 17Ν!", αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

"Προς αποφυγή περαιτέρω παρερμηνειών, επαναλαμβάνω την τοποθέτηση μου: Η δολοφονία δηλαδή του Μπακογιάννη ενδιαφέρει έναν 17χρονο και η δολοφονία του Λαμπράκη δεν τον ενδιαφέρει; Το στηλιτεύω απλά γι’ αυτό το λόγο. Για να το ξεκαθαρίσω. Προφανώς αυτά που πραγματικά είπα διέφυγαν της προσοχής όσων επιχειρούν να αλλάξουν την ατζέντα με ανύπαρκτα και φτιαχτά θέματα".

Ο κ. Μπγιάλας υποστηρίζει ότι "επεσήμανα με έμφαση ότι «η λήθη και η προσπάθεια του να διαγράψουμε ιστορίες έχει πολλές εκφάνσεις και είναι επικίνδυνες. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Το επικίνδυνο είναι ότι αυτοί που θεωρούν – και είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης – ότι οι νέοι δεν πρέπει να ξέρουν ιστορία. Όχι. Οι νέοι πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά την ιστορία, να βασίζονται σε αυτήν, να παίρνουν παράδειγμα από τα λάθη του παρελθόντος, για να προχωρούν καλύτερα στο μέλλον''.

"Η Αριστερά δεν είχε ποτέ καμία σχέση ούτε με την τρομοκρατία ούτε με ανιστόρητους συμψηφισμούς. Άλλοι οφείλουν να απολογηθούν τόσο για την υποκρισία όσο και για την αθώωση της άκρας δεξιάς", καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Μπγιάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση