GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκάρει η εικόνα του Τζόνι Ντεπ – Φόβοι για την υγεία του - ΦΩΤΟ

Ανησυχία στους απανταχού θαυμαστές του σκόρπισαν οι πρόσφατες φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ σε ξενοδοχείο της Αγίας Πετρούπολης, στη Ρωσία. ...

Ανησυχία στους απανταχού θαυμαστές του σκόρπισαν οι πρόσφατες φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ σε ξενοδοχείο της Αγίας Πετρούπολης, στη Ρωσία.
Ο 54χρονος Αμερικανός ηθοποιός και μουσικός, που πόζαρε με θαυμάστριές του, εμφανίζεται αγνώριστος! Είναι εμφανώς αδυνατισμένος και χλωμός, με αποτέλεσμα η εμφάνισή του να έχει πυροδοτήσει καταιγισμό σχολίων στα social media σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

«Να με πάρει, είναι αυτός ο Τζόνι Ντεπ;», έγραψε ένας χρήστης στο twitter. «Νομίζω ότι ο ήρωας μου είναι άρρωστος», σχολίασε μία νεαρή κοπέλα.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την περασμένη εβδομάδα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αγίας Πετρούπολης, όπου ο Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε μαζί με το συγκρότημά του, τους Hollywood Vampires.
Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση