GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΩΣΑΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!» ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από τον Δημήτρη Καμμένο...

Νέες αποκαλύψεις  έκανε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος σχετικά με το παρασκήνιο της συμφωνίας για το Σκοπιανό. Ο Δημήτρ...

Νέες αποκαλύψεις  έκανε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος σχετικά με το παρασκήνιο της συμφωνίας για το Σκοπιανό.

Ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον Σκάι είπε ότι πείστηκαν οι συνάδελφοί του να μην ψηφίσουν την πρόταση μομφής, καθώς μπήκε στη ζυγαριά το θέμα του χρέους, των συντάξεων και του ΕΝΦΙΑ. «Δώσαμε το όνομα γιατί υπήρχαν ανταλλάγματα στα θέματα της οικονομίας» ανέφερε.
«Ψηφίστε τη συμφωνία για το Σκοπιανό γιατί θα μας δώσουν ανταλλάγματα». Αυτό φαίνεται να υποστηρίχθηκε επακριβώς στην τελευταία κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τον διαγραφέντα Δημήτρη Καμμένο.

Ο Δημήτρης Καμμένος, λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, καθώς στήριξε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, στη συνέντευξή του, έκανε την αποκάλυψη για τα... ανταλλάγματα που αναφέρθηκε στην ΚΟ ότι θα υπάρξουν από τους δανειστές, αν προχωρήσει η συμφωνία με τα Σκόπια. 

Ερωτώμενος ο Δημήτρης Καμμένος αν στην κοινοβουλευτική ομάδα ειπώθηκε «ελάτε να ψηφίσουμε για να μας δώσουν το χρέος» εκείνος απάντησε: «Το χρέος, ότι δεν θα περάσουν οι συντάξεις (σ.σ. οι περικοπές), 30% στον ΕΝΦΙΑ, επιμήκυνση χρέους μέχρι το 2038. Το είπε ο Παπαχριστόπουλος που προφανώς μιλάει με Τσακαλώτο. Ειπώθηκε ότι όλα θα τεθούν σε μεγάλο ρίσκο».

Στην ερώτηση αν το υποστήριξε και κάποιος άλλος εκτός από τον κ. Παπαχριστόπουλο, ο Δημήτρης Καμμένος απάντησε: «Εγινε εισήγηση, το υποστήριξε και ο πρόεδρος». Ο κύριος Κατσίκης το διαψεύδει γιατί έχει κοντή μνήμη.

Ο Δημήτρης Καμμένος είπε ξανά ότι στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ συζητήθηκε το ενδεχόμενο υποβολής πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, λίγες ώρες μετά την διαγραφή του από το κόμμα.

«Ήταν ο μόνος τρόπος για να αποτρέψουμε την παράδοση της Μακεδονίας. Ήταν παρόντες όλοι οι βουλευτές και αποφασίστηκε ομόφωνα. Δεν προχώρησε η απόφαση αυτή διότι έπρεπε να μαζέψουμε 50 υπογραφές και δεν είχαμε τον χρόνο. Αν γίνονταν αυτό θα έπρεπε να πάει να υπογράψει μόνο ο κ. Τσίπρας».

Αναφερόμενος στο tweet του Πάνου Καμμένου (Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή … κουτσός ο παίχτης) λίγα λεπτά μετά το «ναι» του στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ο ανεξάρτητος βουλευτής κάλεσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ αν έχει αποδείξεις για αυτά που τον κατηγορεί να τις φέρει. «Να αφήσουμε υπονοούμενα. Ο υπαινιγμός του Πάνου Καμμένου έχει να κάνει με τη ΝΔ και δεν έχει καμία βάση» είπε.

Ο Δημήτρης Καμμένος υποστήριξε ακόμη πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τη ΝΔ. «Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάποια πρόταση, είμαι ανεξάρτητος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση