GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόλυτα εναρμονισμένος με τον Ερντογάν ο Γιλντιρίμ - Βλέπει "πόλεμο" Ημισελήνου - Σταυρού

Πυρά κατά της Αυστρίας για το ζήτημα της απέλασης ιμάμηδων και του “πολιτικού ισλάμ”, έριξε σήμερα, μετά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν...

Πυρά κατά της Αυστρίας για το ζήτημα της απέλασης ιμάμηδων και του “πολιτικού ισλάμ”, έριξε σήμερα, μετά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Η απόφαση της Αυστρίας να κλείσει τεμένη και να απελάσει ιμάμηδες που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό συνιστά απειλή για τον διάλογο μεταξύ των θρησκειών και θα πρέπει να αλλάξει, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός έκανε τα σχόλια αυτά στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ.

Ο Γιλντιρίμ σημείωσε επίσης ότι είναι "μεγάλο λάθος και πολύ ατυχές" το γεγονός ότι η απόφαση αυτή ελήφθη από την Αυστρία λίγο πριν αυτή αναλάβει την προεδρία της ΕΕ.

Εκπρόσωπος της αυστριακής κυβέρνησης αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση αυτή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση