GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμος να πουλήσει την Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς

Διατεθειμένος να πουλήσει την αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα της Τσέλσι εμφανίζεται ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς σε περίπτωση που ο ίδιος αποχω...

Διατεθειμένος να πουλήσει την αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα της Τσέλσι εμφανίζεται ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς σε περίπτωση που ο ίδιος αποχωρήσει από τον όμιλο. Στη Βρετανία το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί προτροπές να επιβληθούν σκληρές κυρώσεις σε πλούσιους Ρώσους που κατοικούν στη χώρα και το μέλλον του επιχειρηματία στο νησί φαντάζει αβέβαιο.

Ο Ρώσος μεγιστάνας προτίμησε να αποσύρει την αίτηση που είχε υποβάλλει για να πάρει βρετανική βίζα, καθώς όπως έγινε γνωστό, κατάφερε να αποκτήσει την ισραηλινή υπηκοότητα. Ο ισραηλινός πρεσβευτής στην Ρωσία Γκάρι Κόρεν δήλωσε, ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πλέον κατοικεί στο Ισραήλ: «Εξ όσων γνωρίζω ολοκλήρωσε την διαδικασία. Μετακόμισε, ζει στο Ισραήλ και έλαβε ισραηλινό διαβατήριο» είπε στο ραδιόφωνο Evho Moskvi (Ηχώ της Μόσχας).

«Πρόκειται για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και ελπίζουμε ότι ένα μέρος της περιουσίας του θα επενδυθεί στην οικονομία μας» είπε ο Κόρεν εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο Αμπράμοβιτς θα μπορούσε να στηρίξει το ισραηλινό ποδόσφαιρο το οποίο «είναι σε αξιοθρήνητη κατάσταση» όπως σχολίασε.

Η τιμή πώλησης του ποδοσφαιρικού συλλόγου ανέρχεται στα 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ (1,17 δισεκατομμύρια βρετανικές λίρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση