GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ! ΤΡΩΕΙ και πίνει (πάλι) ο Καραμανλής...

Στον Πειραιά πέρασε το βράδυ του ο Κώστας Καραμανλής. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε με στενούς φίλους, παλιούς συνερ...

Στον Πειραιά πέρασε το βράδυ του ο Κώστας Καραμανλής. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε με στενούς φίλους, παλιούς συνεργάτες αλλά και ιδρυτικά στελέχη την ΟΝΝΕΔ για να πουν τα νέα τους συνοδεία κρασιού.
Από την παρέα δε θα μπορούσαν να λείπουν η πρώην υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου και ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στο κατάστημα "Γεύση Ελλάδος Θησαυροί" που διατηρεί η κόρη του Β. Μιχαλολιάκου και σύζυγος του βουλευτή Κ. Κατσαφάδου στον Πειραιά.

1 σχόλιο

  1. .... και τα αποφάγια δηλαδή ότι έμεινε από το τσιμπούσι τα έστειλαν διαμέσου της Τουρκικής Πρεσβείας στους δύο Αιχμάλωτους Αξιωματικούς Των Ενόπλων Δυνάμεων!

    Επ ευκαιρία να ρωτούσα: κλείσαν ήδη χρόνο οι Αιχμάλωτοι Έλληνες Αξιωματικοί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση