GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΑΡΥ το κλίμα στους ΑΝΕΛ μετά την πρόταση μομφής!

Nota Papadopoulou  Βαρύ το κλίμα στους ΑΝΕΛ μετά την Πρόταση Μομφής!!  Δεκάδες στελέχη των ΑΝΕΛ υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους στην κ...

Βαρύ το κλίμα στους ΑΝΕΛ μετά την Πρόταση Μομφής!! 
Δεκάδες στελέχη των ΑΝΕΛ υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους στην κεντρική διοίκηση του κόμματος μετά την πρόταση μομφής της ΝΔ για να μην υπογραφεί η σύμβαση Ελλάδας –Σκοπίων και την απόφαση του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου να καταψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης και ετσι να συνυπογράψει παραδίδοντας άνευ όρων στους Σκοπιανούς το όνομα της ιστορικής Μακεδονίας. Το κλίμα στους ΑΝΕΛ είναι πολύ βαρύ μέχρι και προς διάλυση φαίνεται να οδηγείται το κόμμα ενώ η πρώην εκπρόσωπος τύπου Μανταλένα Παπαδοπούλου χαρακτήρισε ‘’κατάπτυστη την συμφωνία’’ και αποχώρησε από το κόμμα. 
Ο Βουλευτής Πειραιά Δημήτρης Καμμένος ψήφισε υπερ της πρότασης μομφής και διαγράφηκε από την ΚΟ του κόμματος ενώ οι παραιτήσεις στελεχών γίνονται πλεον μαζικά . Από την δική μου πλευρά εύχομαι και ευελπιστώ να εισακουστούν τα λόγια του Εθνάρχη μας Κωνσταντίνου Καραμανλή : «Δεν υπάρχει παρά μια Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή, είναι Ελληνική»!!!
Υ.Σ.( συνεχίζω την αναλυσή μου γιατι λαμβάνω πολλα μηνύματα για το ποια ειναι η θέση μου...) Όλοι οσοι παραιτούνται απο τους ΑΝΕΛ έχουν καταλάβει ότι ο κ. Καμμένος συνυπέγραψε τη συμφωνία που έκλεισε και επίσημα ο κ. Τσίπρας με τον κ. Ζάεφ στις Πρέσπες η οποια ως γνωστών λογω συγκυβέρνησης φέρει και το όνομα του κ. Καμμένου. 
Το τραγικό όμως είναι ότι με αυτή τη συμφωνία δημιουργούνται πλέον τετελεσμένα σε βάρος της χώρας μας. Διότι η συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου-Ζάεφ παράγει έννομες συνέπειες που πολύ δύσκολα θα αλλάξουν. Δηλαδή τα Σκόπια θα προχωρήσουν σε δημοψήφισμα και στη συνέχεια σε αλλαγή του Συντάγματός τους και είναι προφανές ότι αν τα καταφέρουν, καμία Ελληνική βουλή, είτε η παρούσα!!, είτε η επόμενη... !!δεν θα είναι εύκολο να ανατρέψει τη συμφωνία των Πρεσπών. Διότι αν το πράξει θα είναι σαν να αξιώνει από τους Σκοπιανούς να ξανα-αλλάξουν το Σύνταγμά τους και το όνομά τους, γεγονός που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα τη χώρα μας σε όλη τη διεθνή κοινότητα. Για αυτό βέβαια φέρουν ακέραιη και εθνική ευθύνη οι 153 βουλευτές που καταψηφίσαν την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ. και νομιμοποίησαν ετσι την υπογραφή της συμφωνίας Τσίπρα-Ζαεφ που όπως ανάφερα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί λόγω των τετελεσμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση