GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με... επίσκεψη στο Α.Τ Νέας Μάκρης ξεκίνησε η άδεια του Κουφοντίνα- ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την έξοδό του από την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος διανύει την τρίτη 48ωρη άδειά του, επιβιβ...

Μετά την έξοδό του από την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος διανύει την τρίτη 48ωρη άδειά του, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της οικογένειάς του και κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Μάκρης, προκειμένου να δηλώσει το "παρών".

Αυτή τη φορά, όρος είναι να εμφανίζεται εκεί μόνο μία φορά την ημέρα, αντί για δύο, όπως στις προηγούμενες δύο εξόδους του από τη φυλακή.

Η τρίτη άδεια είχε "μπλοκάρει" μετά τον πειθαρχικό έλεγχο στους εισαγγελικούς λειτουργούς, οι οποίοι είχαν εγκρίνει τις δύο προηγούμενες και για τον λόγο αυτό, ο ισοβίτης τρομοκράτης, είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας, από τις 30 Μαΐου.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μάλιστα, είχε παρουσιάσει προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, απ' όπου και έλαβε χθες εξιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση