GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίτροπος Ε.Ε.: Η πόρτα για τις Η.Π.Α. είναι κλειστή

Η απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να επιβάλλουν δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου από την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν προκαλέσ...

Η απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να επιβάλλουν δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου από την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το εμπόριο, Σεσίλια Μάλστρομ κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες πως ουδέποτε κάλεσαν την Ευρώπη για διαπραγματεύσεις και ως εκ τούτου η αντίδραση της δεύτερης είναι δεδομένη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η πόρτα για τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι προς το παρόν κλειστή.»

«Δεν ήμασταν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Η προσφορά μας ήταν ‘πάρτε αυτό το όπλο μακριά από εμάς και θα καθίσουμε ως φίλοι και ίσοι και θα συζητήσουμε’ και αυτό εν τέλει θα οδηγούσε διαπραγματεύσεις. Ποτέ δεν το λάβαμε αυτό. Άρα τώρα, αυτή η πόρτα είναι προς το παρόν κλειστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση