GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι χρήσιμοι ηλίθιοι...

Maroupa Eirini Το δήθεν ανεύθυνο του προέδρου της δημοκρατίας. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ εχε τον νου σου. Γεμίσαμε δειλους, πουλημένους και βλάκες πο...

Maroupa Eirini

Το δήθεν ανεύθυνο του προέδρου της δημοκρατίας. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ εχε τον νου σου. Γεμίσαμε δειλους, πουλημένους και βλάκες που φτιάχνουν κινηματοκομματα....

Λοιπόν που λέτε, γεμίσαμε. Μπατριωτες που είδαν την σκιά τους στον ήλιο και νόμιζαν πως είδαν το μπόι τους. Βλάκες που μετεβλήθησαν στους χρήσιμους ηλίθιους, και καθοδηγούνται από φυτευτούς, που όμως τους μεταφέρουν χαιρετίσματα από τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα. Κι αφού τους μεταφέρουν χαιρετίσματα, αισθάνονται οι βλάκες και δειλοί μπατριωτες ότι συμμετέχουν στα ύπατα αξιώματα. Γίνονται για μερικά δευτερόλεπτα ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Ονειρεύονται τον εαυτό τους βουλευτές, υπουργούς, καθήμενους σε μεγάλες καρέκλες, σε δήθεν ηγετικούς ρόλους.....
βοηθουν Σ αυτό οι πράκτορες, οι φυτευτοί, που κομίζουν τα χαιρετίσματα και την ευαρέσκεια του ανώτατου άρχοντα.
Αρκεί οι μπατριωτες να τον εξαγνίσουν. Και να φτιάξουν άλλο ένα κόμμα.... αρκεί να κατευνάσουν τον οργισμένο λαό που είναι έτοιμος να ορμηξει, να κάνει πράξη το άρθρο 120 "η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων..."
Ωιμε! Τόσο λίγοι για τον ρόλο που ενεδυθησαν! Κι ακούστε τι σας βάζουν να πιστέψετε! Οι δειλοί, πουλημένοι και βλάκες (κατά την ρήση παναγουλη για τους συνεργαζόμενους με την χούντα. Γιατί ίδια χούντα ζούμε κι αν δεν επεβλήθη με τανκς, σημασία δεν έχει καμία. Το άρθρο 134 του ποινικού κώδικα προβλέπει υπαλλακτικα περισσότερες μορφές πραγμάτωσης της αντικειμενικής υπόστασης του αδικήματος. Όχι μόνον τα τανκς)!
Προπαγάνδα υπ αριθμόν 1 των μπατριωτών, αυτών των δειλών βλακών και πουλημένων που τους χρησιμοποιούν έξυπνα οι φυτευτοί που κομίζουν τα χαιρετίσματα από τον ανώτατο άρχοντα!
1. Ο πρόεδρος της δημοκρατίας λοιπόν είναι ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ. Ναι ο καημένος. Από την συνταγματική αναθεώρηση του 86, δεν μπορεί να απολύσει την κυβέρνηση, να διαλύσει την Βουλή με θετική του ενέργεια. Δεν έχει αρμοδιότητες ο ταλαιπωρουλης! Τι κι αν είναι καθηγητής της νομικής στο διοικητικό και φρίττει δήθεν, εξαιτίας της συνταγματικής εκτροπής που συντελέσθηκε! Δεν μπορεί να κάνει τίποτα.....
Κι όμως. Το άρθρο 30 του Συντάγματος προβλέπει ότι "ο πρόεδρος της δημοκρατίας είναι ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ". Κι εγώ τον θυμάμαι ακόμα τον καθηγητή διοικητικού δικαίου κ παυλοπουλο με τον αλλον καθηγητή τον Αλιβιζάτο του συνταγματικού, να μας εξηγούν Σ ένα αμφιθέατρο που έχει ξεχειλίσει, με φοιτητές καθήμενους σε σκαλιά και όρθιους έξω από την αίθουσα, τι θα πει ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ!!
Ρυθμιστής θα πει, αμέτοχος μεν στα τγς εκτελεστικής εξουσίας ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ. Σε καιρό συνταγματικής νομιμότητας! Όχι, εννοείται, σε καιρό συνταγματικής ΕΚΤΡΟΠΗΣ. Αυτός είναι ο ρόλος του προέδρου της δημοκρατίας. Ρυθμιστής του πολιτεύματος, δηλαδή παρακολουθεί την συνταγματική νομιμότητα, την τήρηση του Συντάγματος που αποτελεί ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Και περισσότερο του πρώτου έλληνα πολίτη. Του προέδρου της δημοκρατίας! Που όταν αντιλαμβάνεται την συνταγματική εκτροπή ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ για να ρυθμίσει το πολίτευμα δηλαδή να επαναφέρει την συνταγματική ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, σύμφωνα με την θεμελιώδη υποχρέωση του. Για τον λόγο αυτό προβλέπει το άρθρο 32παρ 2 Σ "σε περίπτωση οριστικής αδυναμίας του προέδρου της δημοκρατίας να εκπληρώσει τα καθήκοντα του, κατά τους ορισμούς του άρθρου 34 παρ 2, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ... η συνεδρίαση της βουλης για την εκλογή νέου προέδρου συγκαλείται πρόωρα μέσα σε δέκα ημέρες αφότου έληξε ΠΡΟΩΡΑ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ".
Έτσι που λέτε αδέλφια Έλληνες! Είναι νόμιμη και προβλεφθείσα συνταγματικά η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΩΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, γιατί είναι αστείο να σκεφτεί κάποιος ότι η πρόβλεψη για πρόωρη λήξη της θητείας του δια τγς παραιτήσεως μπορεί να οφείλεται στο ότι βαρέθηκε να ασκεί τα καθήκοντα! Η ότι κουράστηκε! Η ότι δεν του αρέσει! Έτσι λοιπόν. Κι έχει και παρακάτω.
Άρθρο 34 παρ 1 "τον ΠτΔ όταν απουσιάζει.... αν πεθάνει,ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ,... ή αν ΚΩΛΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, τον αναπληρώνει προσωρινά ο πρόεδρος της βουλης ή ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ, η κυβέρνηση συλλογικά."
Δηλαδή αδέλφια ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο νόμιμος λόγος ΠΡΟΩΡΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ, επειδή είναι ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ και έχει θεμελιώδη υποχρέωση την τήρηση του Συντάγματος, έχει προβλεφθει πληρως. Ακόμα και σε επίπεδο άρνησης του προέδρου της βουλης του οποίου ο ρόλος είναι επίσης ρυθμιστικός του πολιτεύματος!
Αλλά έχει και παρακάτω αδέλφια Έλληνες. Έχει και παρακάτω που οι νομικοί και άλλοι μπατριωτες, δειλοί πουλημένοι και βλάκες ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΠΡΙΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ.
Άρθρο 49 του Αγίου Συντάγματος μας: επιγράφεται ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ναι αδέλφια. Δεν έχει τελικά ανεύθυνο ο πρόεδρος της δημοκρατίας !!!, όπως πασχίζουν οι θαμπωμένοι (από τα χαιρετίσματα του μέσω πρακτόρων) χρήσιμοι ηλίθιοι και σπεύδουν να σας πείσουν.
Έχει ευθύνη!! Και συγκεκριμένα: 49 παρ 1 Σ
" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ευθύνεται οπωσδήποτε για πράξεις που έχει ενεργήσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ".
Και αυτά είναι τα αδικήματα που έχει ήδη διαπράξει ο (με θλίψη μου τεράστια όχι πια αγαπημένος μου), καθηγητής.
Διότι, δεν έχει συνομολογήσει την διεθνή συνθήκη που υπέγραψε ως δήθεν προσύμφωνο ο ΥΠΕΞ πράκτορας κοτζιας, υπόκρυπτόμενη σε προσύμφωνο ούτε αυτή ψηφίστηκε στην Βουλή ΠΑΡΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (άρα δεν είναι προσύμφωνο αλλά τελειωμένη διεθνής συνθήκη) με την ΑΡΣΗ ΒΕΤΟ ΣΕ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ.
Και κάτι ακόμα μπατριωτες, που είχε δίκιο ο τρισμεγιστος Αλέκος παναγουλης, τον οποιον εγώ υπερακοντισα, και κόντεψα κι εγώ να πιστέψω τον ίσκιο σας στον ήλιο για μπόι σας.
Δεν είστε αξιωματούχοι. Χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι μόλις προσλήφθηκατε ως εξωτερικοί συνεργάτες. Άρα πρέπει να σας απονειμω όσα δικαιούστε κατά την Πανάγουλεια θεία ηθική.

Είστε ή δειλοί ή πουλημένοι ή βλάκες. Γιατί είστε στ αλήθεια λίγοι! Ένα από τα τρία εξαρκεσε για να εξαγνισετε τον καθηγητή της νομικης στο διοικητικό, πρόεδρο της δημοκρατίας από τις ευθύνες που το ίδιο το Σύνταγμα ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΕΛΘΕΙ. Γεγονός που ο ίδιος καλά γνωρίζει. Γι αυτό σας έστειλε τα χαιρετισματα του!

Πάντως "ο πρόεδρος της δημοκρατίας δεν έχει άλλες αρμοδιότητες παρά μόνον όσες του απονέμουν ρητά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ". Μόνον οι νόμοι που συμφωνούν με αυτό.

Το Σύνταγμα που του απονέμει τον τίτλο του ρυθμιστή του πολιτεύματος (άρθρο 30). Αρμοδιότητα δηλαδή!

Το Σύνταγμα που του δίνει το νόμιμο δικαίωμα να παραιτηθεί για να ρυθμίζει το πολίτευμα σε περίπτωση συνταγματικής εκτροπής άρθρα 32 και 34). Αρμοδιότητα δηλαδή!

Το Σύνταγμα που θεσπίζει ειδικές ευθύνες γι αυτόν την εσχάτη προδοσια και την από πρόθεση παραβίαση του Σύνταγματος (άρθρα 49 και 120 παρ 2). Αν παραβιάσει την αρμοδιότητα του δηλαδή!

Άρθρο 120 παρ 2. "ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ" υπέρτατη αρμοδιότητα του πρώτου πολίτη της χώρας.
Ει μπατριωτες! Μην μου πείτε ότι τελικά δεν είναι θεμελιώδης υποχρέωση του προέδρου της δημοκρατίας να παραιτηθεί ! σε περίπτωση συνταγματικης εκτροπης ή σφετερισμού του κρατικού αξιωματος του από έναν υπουργό που με μια παράνομη συμφωνία του αλλάζει το πολίτευμα από δημοκρατικό και διαμελίζει την Ελλάδα, ώστε να διαλυσει την Βουλή αφού δεν θα μπορεί να επανεκλέξει πρόεδρο με τα 3/5.
Γιατί θα σας ρωτήσω ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΩΡΕ ΕΓΓΡΑΜΑΤΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ τ Δ το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ;
Ωεο;
Ε μπατριωτες δειλοί, ή πουλημένοι (μόνο με χαιρετίσματα από τον πρόεδρο ωρε παιδιά πουληθηκατε!) ή βλάκες (Α ρε γίγαντα Αλέκο παναγουλη τι παρακαταθήκες μας άφησες, δόξα τον πανάγαθο που τά σωσε τα λεγόμενα σου ο Στάθης ο Γιωτας και μερικοί κάναμε τον κόπο και τα διαβάσαμε και τ αποστηθισαμε κιόλας)!
Εμείς το Σύνταγμα το διαβάσαμε! Εσείς;
Και κάτι τελευταίο γιατί το 2 δεν θα το γράψω τελικά.
Αρκεί το ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ.: Η ενημέρωση του ελληνικού λαού για την ΕΙΔΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Δειλοί ή πουλημένοι ή βλάκες σας καταλάβαμε!.
Τόσο σας έκοβε ώστε να ξεπουληθείτε με τα χαιρετίσματα του προέδρου και να τον καταστήσετε με αγράμματους νομικούς κι αλλους φυτεμενους ακαταδίωκτο κι ανεύθυνο, να τον εξαγνισετε. Κι ας μην τα καταφέρετε τελικά. Γιατί το μπόι σας σας συνοδεύει ο,τι κι αν κάνετε. Κι αυτό δεν είναι η σκιά σας στον ήλιο.
Αφήστε όμως απέξω τα ιερά και τα όσια μας. Μην παραπλανάτε και μην παρασύρετε τον μικη θεοδωρακη σε δηλώσεις περί ανεύθυνου κι ακαταδίωκτου κι αδυναμίας ενέργειας για τον πρόεδρο τγς δημοκρατίας που ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Ευτυχώς το άγιο Σύνταγμα μας (που γι αυτό έχουν λυσσάξει να το αλλάξουν) τα λέει όλα ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ.
Κι όποιος έχει τελειώσει το δημοτικό και το διαβάσει τα ίδια με τον καθηγητή νομικης κ Παυλόπουλο πρόεδρο της δημοκρατίας θα καταλάβει. Ο οποίος κυριος παυλοπουλος, για να μην παραιτηθεί από το αξίωμα του οπως του επιβάλλει η συνταγματική εκτροπή να πραξει παραιτηθηκε από την καθηγητική του ιδιότητα!!! Και το κύρος που είχε στα μάτια τα δικά μου κι άλλων πολλών!

Κρίμα κύριε καθηγητά μου και πάλι! Γιατί εσείς κύριε καθηγητά μου, πρόεδρε της Δημοκρατιας, γνωρίζετε. Κι ο απεσταλμενος σας (αν πράγματι ήταν τετοιος), επισης, γνωρίζει. Κι εγώ γνωρίζω. Ποσο ψοφοδεεις ήταν αυτοί που τους στείλατε τα χαιρετισματα. Και ποσο γρήγορα ξέχασαν τα αδικήματα που το ίδιο το Σύνταγμα θεσπίζει εις βαρος σας. Τα οποία τα έχετε διαπράξει. (Κι αν ήσασταν ανευθυνος χωρις καμία αρμοδιότητα πως το Σύνταγμα σας λέει πως μόνο για Έσχατη Προδοσια ευθύνεστε;)
Ωεο;
Και ειναι αυτή η τελευταία φορά που σας προσφωνώ έτσι κύριε καθηγητά μου. Κρίμα για εσάς, κρίμα και για μένα!
Κι εσείς μπατριωτες πριν κάνετε δηλωσεις βαρύγδουπες κι εκφώνησετε βαρυσήμαντους λόγους ρίξτε μια ματιά μπρε στο Σύνταγμα! Θα καταλάβετε κι εσείς τα ίδια με μένα!
Αρκεί να το διαβάσετε. Μασημένη τροφή σας έδωσα. Για να μην αρκείστε στους πράκτορες, τους φυτεμένους μπρε, που σας κομίζουν άχρηστα χαιρετισματα και με αναγκάζετε να πω την αλήθεια. Ότι είστε ή δειλοί ή πουλημένοι ή βλάκες!

Κι εσυ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ προχώρα στον δρόμο σου. Όπου σε έταξε η μοίρα εδώ και 5000 χρονια. Μην πιστεύεις δήθεν πατριώτες που σε ξεστρατίζουν.

Έχεις το άρθρο 120 εσυ.
Και τον πατριωτισμό σου.
Που στα εξήγησαν καθηγητης κασιματης, Επ Πρ Αρείου πάγου νικοπουλος, Επ Πρ ΣτΕ Σακελάριου, κι άλλοι.
Εκεί που σε ωρισαν μεγαλεξανδροι, Λεωνίδες και κολοκοτρωναιοι.
Κι άλλοι ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ άσημοι όπως στο ύψωμα 731 κασλαδες, και ιτσιοι γίγαντες στα ρουπελ.
Τώρα που ΠΑΟΚτζήδες κι Αθηναίοι Θρακιώτες και Κρητικοί ενωθήκαμε, τιποτα ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.
Την δημοκρατία θα αποκαταστήσουμε με τον πατριωτισμό μας και με όλα τα μέσα, δηλαδή με την βία, όπως μας πρέπει κι εξήγησαν όπως έπρεπε οι ανώτατοι δικαστές μας, και την πατρίδα μας από τον διαμελισμό που οι χρήσιμοι ηλίθιοι ανώτατοι άρχοντες μας υλοποιούν, θα προστατεύσουμε!
Καθεις εφ' ω ετάχθη!
Αδέλφια Εσο έτοιμος! Εσυ θα αλλάξεις την ΡΟΗ της ιστορίας. Ελληνας είσαι! Ξέρεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση