GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ...ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! Ο Καρανίκας ποζάρει στη διεθνή έκθεση ...κάνναβης

Panos Baos     Με τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού Νικο Καρανικα στο Balkannabis festival ----- H διεθνής εμπορική έκθεση Balkannabis Exp...

Panos Baos  
 Με τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού Νικο Καρανικα στο Balkannabis festival
-----
H διεθνής εμπορική έκθεση Balkannabis Expo 2018 άνοιξε τις πύλες της σήμερα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Επιχειρηματίες, επιστήμονες, τουρίστες από όλο τον κόσμο αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν την παραγωγή και καλλιέργειά της ως… εργαλείο ανάπτυξης που θα φέρει επενδύσεις 2 δισ. ευρώ θα δώσουν το παρών  που γίνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής και της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Τις εργασίες άνοιξαν  η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα ∆ούρου, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας Στρατής Ζαφείρης αλλά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης που συμμετείχε και στο σποτ της κυβέρνησης για την αποποινικοποίηση της ιατρικής κάνναβης ενώ θα μιλήσουν εκπρόσωποι από το υπουργείο Υγείας και τον Δήμο Αθηναίων.

«Η κάνναβη αποτέλεσε στο παρελθόν βασική καλλιέργεια και εξαγώγιμο προϊόν. Ο Τζέφερσον έλεγε ότι οι ίνες της κάνναβης είναι πηγή πλούτου της χώρας. Η καλλιέργεια όμως δαιμονοποιήθηκε. Μπορεί όμως να αποτελέσει προϊόν μιας νέας επιχειρηματικότητας. Εκούσια η ακούσια οδοί συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια στέλνουμε ένα μήνυμα για το νέο οικονομικό μοντέλο και το δικαίωμα στην αξιοπρεπή θεραπεία κι αισθάνομαι περήφανη που είμαι εδώ μαζί σας», δήλωσε η Ρένα Δούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση