GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Έκανε τέρατα και θα συνέχιζε ακάθεκτος" – Καταδικάστηκε για βιασμούς παιδιών ανάμεσα τους και η κόρη του

Ένας 47χρονος άνδρας από την Αχαΐα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 30 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου για βιασμούς ανηλίκων κ...

Ένας 47χρονος άνδρας από την Αχαΐα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 30 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου για βιασμούς ανηλίκων κοριτσιών και αγοριού, μεταξύ αυτών και της κόρης του, καθώς και σε 8,5 χρόνια φυλάκισης για άλλες συναφείς κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

"Κρέας να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι. Αγόρια και κορίτσια, αρκεί να είναι μικρά. Ούτε στην κόρη του δεν σταμάτησε. Πρόκειται για αδίστακτη και έκφυλη προσωπικότητα με σατανική πονηρία που δεν έχει προηγούμενο. Έκανε 'τέρατα' και θα συνέχιζε ακάθεκτος", με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε στον κατηγορούμενο η Εισαγγελέας Πύργου, Κωσταντούλα Αθανασοπούλου .

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η Εισαγγελέας στην αγόρευσή της ήταν "καταπέλτης", καθώς εξέφρασε την –αρνητική- έκπληξή της για τα τεχνάσματα που σκαρφίστηκε ο 47χρονος για να προβεί στα προαναφερθέντα αδικήματα ακόμα και εις βάρος της ανήλικης βιολογικής του κόρης και πρότεινε την παραδειγματική του τιμωρία.

Πηγή πληροφοριών: thebest.gr, patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση