GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγνωστοι έστησαν ενέδρα σε αγρότη - Τον πυροβόλησαν στο πόδι

Ενέδρα σε αγρότη έστησαν άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, στον επαρχιακό δρόμο από Απλαδιανά προς Πέραμα στην περιοχή...

Ενέδρα σε αγρότη έστησαν άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, στον επαρχιακό δρόμο από Απλαδιανά προς Πέραμα στην περιοχή του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε συμπλοκή και έπεσε ένας πυροβολισμός με αποτέλεσμα ο αγρότης να τραυματιστεί στο πόδι από εξοστρακισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραυματισμένος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική.

«Ο 52χρονος άνδρας ήρθε σήμερα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου με τραύμα στο πόδι από σφαίρα. Ευτυχώς δεν φέρει σοβαρό τραύμα και δεν κινδυνεύει η ζωή του. Οι γιατροί φρόντισαν το τραύμα του και στη συνέχεια έγινε εισαγωγή στην Χειρουργική Κλινική για προληπτικούς κυρίως λόγους», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Οι αστυνομικοί αφού έκαναν μία αυτοψία στον χώρο όπου έγινε το “θερμό” επεισόδιο στη συνέχεια εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρεθούν οι δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση