GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη διαδήλωση στο Λονδίνο κατά του Brexit - ΦΩΤΟ

Χιλιάδες Βρετανοί, που είναι υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συγκεντρώθηκαν σήμερα στο κέντρο του Λονδίνου για να ζητήσουν από τη κυβέ...

Χιλιάδες Βρετανοί, που είναι υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συγκεντρώθηκαν σήμερα στο κέντρο του Λονδίνου για να ζητήσουν από τη κυβέρνηση της Τερέζα Μέι να κάνει δημοψήφισμα για τους όρους του Brexit.

Δύο χρόνια αφότου οι Βρετανοί ψήφισαν με 52% έναντι 48% υπέρ της εξόδου από την ΕΕ, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι είναι εδραιωμένος ο διχασμός στη χώρα σχετικά με το Brexit.

Η εκστρατεία «People's Vote», που περιλαμβάνει αριθμό οργανώσεων που υποστηρίζουν την ΕΕ, έχει στόχο να εξασφαλίσει ότι γίνει ένα δημοψήφισμα, «ώστε να μπορούμε να αποφασίσουμε αν μια απόφαση, η οποία θα επηρεάσει τη ζωή μας για γενιές θα κάνει καλύτερη ή χειρότερη τη χώρα».

Πρόσφατη δημοσκόπηση του Οργανισμού Survation για το Brexit έδειξε ότι το 48% των ερωτηθέντων υποστήριξε τη διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος για την τελική συμφωνία του Brexit, ενώ το 25% ήταν αντίθετο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί πώς θα είναι η τελική συμφωνία για το Brexit .

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση