GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ με τα Carrefour! Τα “τρελά λεφτά” και οι χιλιάδες απολύσεις...

Maria Denaxa   Γαλλία: Απο τη μια ο όμιλος σούπερ μάρκετ #Carrefour καταργεί χιλιαδες θέσεις εργασίας και κλεινει 243 μαγαζιά. Απο την ...

Maria Denaxa 
Γαλλία: Απο τη μια ο όμιλος σούπερ μάρκετ #Carrefour καταργεί χιλιαδες θέσεις εργασίας και κλεινει 243 μαγαζιά. Απο την άλλη, ο πρωην επικεφαλής της αλυσίδας παίρνει πριμ 17 εκατομμύρια € και ετήσια σύνταξη που ανέρχεται σε 517.000€!

“Τρελά λεφτά” ειναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της Libération, που χρησιμοποιει προχθεσινή φράση του Μακρον, ο οποίος χαρακτήρισε έτσι τα χρήματα που δίνονται για τις κοινωνικές παροχές, τις οποίες ετοιμάζεται τωρα να πετσοκόψει.

Την ίδια ώρα ο γάλλος πρόεδρος για να διανύσει απόσταση μόλις 110 χιλιομέτρων, χρησιμοποίησε το προεδρικό Falcon, δημιουργώντας νέα πολεμική, μετά την παραγγελία πορσελάνινων πιάτων για το Ελιζέ, αξίας 500.000 ευρώ .

Τέλος στη Σουηδία, όπου η Ακροδεξιά διανύει ανοδική πορεία, οι άστεγοι θα πρέπει να βγάζουν άδεια κόστους 15 ευρώ, για να ζητιανεύουν στην πόλη Eskilstuna. Διαφορετικά θα τους επιβάλλεται πρόστιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση