GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Contessina Suites & Spa: Ένα ξεχωριστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ζάκυνθο με υλικά από τη Durostick

Οι σουίτες Contessina Suites ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη κομψότητά τους και αποτελούν ένα μοναδικό προορισμό, όπου οι επισκέπτες ...

Οι σουίτες Contessina Suites ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη κομψότητά τους και αποτελούν ένα μοναδικό προορισμό, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην άνετη και σύγχρονη σουίτα τους, να απολαύσουν τη βουτιά τους στην ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα του ξενοδοχείου ή ένα χαλαρωτικό μασάζ στο spa του ξενοδοχείου. Στο ξεχωριστό αυτό έργο συμμετείχε η Durostick παρέχοντας μία σειρά προϊοντικών λύσεων.

Για τις κομψές σουίτες του Contessina Suites & Spa επιλέχθηκε η εποξειδική βαφή 2 συστατικών Duroepoxy Floor Sf. Η εποξειδική βαφή της Durostick, που εφαρμόστηκε στα μπάνια και στις κουζίνες της ξενοδοχειακής μονάδας, είναι ιδανική ως επίστρωση δαπέδων με υψηλές απαιτήσεις σε μηχανικές ή χημικές αντοχές. Προσφέρει υψηλή προστασία και διακόσμηση σε βιομηχανικά δάπεδα με βάση το τσιμέντο όπως επαγγελματικές κουζίνες, χώρους με υψηλή συγκέντρωση υγρασίας, όπως μπάνια, wc, πισίνες, σιντριβάνια κ.α. Οι επιφάνειες που έχουν προστατευθεί με DUROEPOXY FLOOR SF μπορούν να έρθουν σε απευθείας επαφή με τρόφιμα.

To Contessina Suites στόχευε, όχι μόνο στη δημιουργία χώρων υψηλής αισθητικής, αλλά και στην κατασκευή και παράδοση στους επισκέπτες του κτιριακών υποδομών με πραγματική ασφάλεια, που θα διακρίνονται για την αντοχή τους στο πέρασμα του χρόνου και την καταπόνηση λόγω χρήσης. Σύμφωνα με τα παραπάνω, μία μεγάλη γκάμα προϊόντων της Durostick, κλήθηκε να δώσει λύσεις σε μια σειρά δομικών αναγκών, όπως το επισκευαστικό κονίαμα με αναστολέα διάβρωσης D-55, η ενισχυμένη κόλλα πλακιδίων PLUS αλλά και η πρώτη σε προτίμηση θερμομονωτική κόλλα στον τεχνικό κόσμο του νησιού Ultracoll Thermo της Durostick.

To Contessina Suites αποτελεί μία ακόμα ξενοδοχειακή μονάδα, που η Durostick συνέβαλε στην κατασκευή της με μία ευρεία γκάμα αξιόπιστων και καινοτομικών υλικών. Στόχος της για μία ακόμα φορά ήταν η ικανοποίηση των αναγκών του τεχνικού κόσμου που ανέλαβε το έργο, αλλά και κάθε απαίτησης των επισκεπτών των εγκαταστάσεων, παραμένοντας έτσι η πρώτη επιλογή στη συνείδηση των επαγγελματιών εφαρμοστών αλλά και των ιδιοκτητών κτηρίων της Ζακύνθου.

Ευχαριστούμε για τις μοναδικές φωτογραφίες του Contessina Suites & Spa την Anima Vision (www.anima-vision.com) Το παρόν άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα Durostik (https://www.durostick.gr/i-etaireia/ta-erga-mas/contessina-suites-spa-enas-monadikos-proorismos-sti-zakuntho-me-ulika-apo-ti-durostick/)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση