GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Κούλογλου - Κύρτσου για το Σκοπιανό

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν για το Σκοπιανό στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν για το Σκοπιανό στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος.
"Η δικιά μου τοποθέτηση είναι ευρύτερη, δεν είναι απλά παραταξιακή. Αισθάνομαι ότι συμμετέχω σε ένα δημοκρατικό και πατριωτικό μέτωπο απόρριψης της συμφωνίας, που ξεκινά από το ΚΚΕ και τον Μίκη Θεοδωράκη και φτάνει στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή τα στελέχη των ΑΝΕΛ, που πραγματικά πιστεύουν αυτά που λένε, δεν μιλάω για τους βουλευτές και τον αρχηγό, τον ευρωβουλευτή Νότη Μαριά και άλλους. Έχουμε ένα ευρύτατο μέτωπο 75 με 80% του ελληνικού λαού κατά την άποψή μου, το οποίο μας δεσμεύει πολιτικά. Όσον αφορά τα προηγούμενα είναι ανοιχτές οι ερμηνείες, αλλά αυτό που δεν παίρνει ερμηνεία είναι ότι αλλάζουμε οι ίδιοι την ταυτότητά μας με αυτή την συμφωνία και δημιουργούμε ρήγμα μεταξύ Βόρειας Ελλάδας και του λεγόμενου κράτους των Αθηνών" ανέφερε ο κ. Κύρτσος.
"Έχουμε να κάνουμε με μία ΝΔ εσωτερικού και με μία ΝΔ εξωτερικού ή καλύτερα Μητσοτάκη εσωτερικού και Μητσοτάκη εξωτερικού. Άλλα λέει ο Μητσοτάκης έξω, όπου λέει τι να κάνω, δεν έχω πρόβλημα με την συμφωνία και άλλα λέει μέσα. Και το ερώτημα είναι τι θα κάνει στην περίπτωση που η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, βέβαια το βλέπω χλωμό με αυτή την πολιτική, τι θα κάνει με τη συμφωνία;" ανταπάντησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι "Ήμουν στο Μόναχο με τον κ. Μητσοτάκη και είπε στο ανώτατο επίπεδο αυτά που λέει μέσα. Απορώ με εσάς που νομίζετε ότι ο Μητσοτάκης είναι ασυνεπής, αν θέλετε να πάμε στο εσωτερικό εξωτερικό διαβάστε τη συνέντευξη του κ. Τσίπρα όπου άλλαξε τα πάντα από αυτά που έλεγε στο εσωτερικό. Βολεύει τον ΣΥΡΙΖΑ η απομόνωση στην οποία έχει περιέλθει, να κάνουμε έναν ακόμα κομματικό καβγά ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εγώ θεωρώ ότι το θέμα αυτό είναι εθνικό. Σας προκαλώ κ. Κούλογλου, εσάς και τον ηγέτη σας, να πάτε στην κρίση του ελληνικού λαού. Αν είστε τόσο σίγουροι ότι είστε τόσο πετυχημένοι και έχετε μια καλή συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα, μπορείτε να την πάτε σε εκλογές και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας".
"Αυτή είναι η καλύτερη συμφωνία που θα μπορούσε να επιτευχθεί. Εμείς κοιτάμε τι συμφέρει την χώρα. " είπε ο κ. Κούλογλου.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση