GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Der Spiegel."Τελείωσε η κρίση; Για πες το αυτό στους Έλληνες..."

"Τελείωσε η κρίση; Για πες το αυτό στους Έλληνες..." είναι ο τίτλος τους δημοσιεύματος του περιοδικού Der Spiegel ο οποί...

"Τελείωσε η κρίση; Για πες το αυτό στους Έλληνες..." είναι ο τίτλος τους δημοσιεύματος του περιοδικού Der Spiegel ο οποίος αναφέρεται στην απόφαση του Eurogroup για τη χώρα αλλά και για την έξοδο της Ελλάδας από τη κρίση.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, "οι Έλληνες έχουν κάθε λόγο να είναι δύσπιστοι. Όχι μόνο γιατί έχουν ήδη ακούσει άπειρες φορές να προαναγγέλεται το τέλος της κρίσης. Αλλά κυρίως γιατί τα θολά οφέλη της συμφωνίας στο Eurogroup έρχονται σε αντίθεση με τη βεβαιότητα ότι θα υποστούν και πάλι οδυνηρές περικοπές στο τέλος του χρόνου. Ποια συνάντηση του Eurogroup; με ρώτησε ένας αξιωματικός εν αποστρατεία, ηλικίας 76 ετών".

"Η μοναδική μου έγνοια είναι σήμερα, όπως ήταν και χθες, να μαζέψω τα χρήματα που χρειάζομαι για την κηδεία μου'. Οι συντάξεις στην Ελλάδα έχουν ήδη περικοπεί κατά 60% και θα περικοπούν εκ νέου το 2019" σημειώνει ο αρθρογράφος.

Πηγές:Der Spiegel- DW

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση