GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Νατάσα Θεοδωρίδου «καλλιτέχνης για την Eλπίδα 2018-2020»

Την αγαπημένη καλλιτέχνιδα Νατάσα Θεοδωρίδου καλωσόρισε στην οικογένεια του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ », η Πρόεδρ...

Την αγαπημένη καλλιτέχνιδα Νατάσα Θεοδωρίδου καλωσόρισε στην οικογένεια του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ανακηρύσσοντάς την «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ 2018-2020».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, ξεναγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου και ενημερώθηκε για την μεγάλη συνεισφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχεται την Νατάσα Θεοδωρίδου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Αμέσως μετά, σε μία λιτή τελετή, στην οποία ήταν παρόντες ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» κύριος Μανώλης Παπασάββας, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» καθώς καιγιατροί και νοσηλευτές της Μονάδας η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στην Νατάσα Θεοδωρίδου την Τιμητική Πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και την ανακήρυξε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ 2018-2020».

«Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά μας που ανακηρύττουμε σήμερα την αγαπημένη σε όλους μας Νατάσα Θεοδωρίδου «Καλλιτέχνη για την Ελπίδα» και την καλωσορίζουμε με αυτόν τον τρόπο στην μεγάλη οικογένεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Η Νατάσα,εδώ και πολλά χρόνια, βρίσκεται στο πλευρό μας και στηρίζει αθόρυβα και διακριτικά το έργο του Συλλόγου με όποιο τρόπο μπορεί. Πέρυσι προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να τραγουδήσει στο Χριστουγεννιάτικο Δείπνο που έγινε για τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ», χαρίζοντάς μας μία αξέχαστη βραδιά και είμαι σίγουρη ότι από εδώ και πέρα θα έχουμε την ευκαιρία να οργανώσουμε μαζί πολύ όμορφα πράγματα για τη στήριξη των παιδιών που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη», είπε ανάμεσα σε άλλα η κυρία Βαρδινογιάννη.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη, για την ανακήρυξή της σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα λόγια είναι πολύ λίγα μπροστά σε ένα τέτοιο έργο. Αυτό το οποίο έχετε επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια είναι μεγαλειώδες. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, γιατί γίνομαι κι εγώ ένα πολύ μικρό, μικρό κομμάτι αυτής της προσφοράς. Αφού με κάνατε τόσο απλόχερα κομμάτι αυτού του έργου, θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι δίπλα σας όχι μόνο ως τραγουδίστρια, γιατί αυτό είναι το εύκολο, αλλά ως άνθρωπος γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Στη συνέχεια η δημοφιλής ερμηνεύτρια τοποθέτησε το αστέρι με το όνομά της στον «Τοίχο των Αστεριών» της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», ανάμεσα στα υπόλοιπα αστέρια με τα ονόματα των «Καλλιτεχνών για την ΕΛΠΙΔΑ».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τοποθετεί το αστέρι με το όνομά της στον "Τοίχο των Αστεριών" της ΕΛΠΙΔΑΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» («Artist for Hope») είναι ένας από τους σημαντικότερους τίτλους του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και δίνεται για δύο χρόνια σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και να ευαισθητοποιούν την κοινωνία σε θέματα που αφορούν αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση