GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ματίκα-Δρακόπουλος στις πρώτες πόζες για το «Βeginning»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Πρώτος σου «πρόδωσα»πως ο Τάσος Ιορδανίδης θα σκηνοθετήσει τη Θάλεια Ματίκα και...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Πρώτος σου «πρόδωσα»πως ο Τάσος Ιορδανίδης θα σκηνοθετήσει τη Θάλεια Ματίκα και τον Γιάννη Δρακόπουλο στο «Beginning»που θα ανέβει στο «104» τον χειμώνα και πρώτος σου έχω πόζες από την υποσχόμενη δουλειά που ετοιμάζεται με πολύ μεράκι! Τι είναι το «Beginning»; Μια γερή συναισθηματική κωμωδία του Ντέιβιντ Ελντριτζ που γράφτηκε το 2017 και που αφού σάρωσε στο θεατρικό βρετανικό box-office,αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές,κάνει πανελλήνια πρεμιέρα στο όμορφο θέατρο 104 στις 14 Σεπτεμβρίου.

ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ. Κάπως.Κάποτε.Είναι ξημερώματα και ενώ όλοι οι υπόλοιπο έχουν φύγει ο Ντάνι έχει ξεμείνει στο πάρτι της Λόρα,στο διαμέρισμά της,το οποίο βρίσκεται σε κακό χάλι.Το ίδιο κι αυτοί.Να πιουν ένα τελευταίο ποτό; Μη βιάζεσαι,θα τα μάθουμε όλα το φθινόπωρο!
Για την ώρα δες φωτογραφίες και μάθε πως πρόκειται για ένα ρομάντζο του 21ου αιώνα, συγκινητικό, βαθιά ανθρώπινο, με υψηλής αισθητικής χιούμορ.Ένα έργο-ύμνος στον σύγχρονο άνθρωπο της καριέρας, του αγώνα ταχύτητας της καθημερινότητας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.Τη μετάφραση του έργου όπως και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πολυσχιδής Τάσος Ιορδανίδης, τα σκηνικά θα κάνει ο Μανώλης Φραγκάκης τα κοστούμια ο Απόστολος Δημακόπουλος, τους φωτισμούς ο Μπάμπης Αρώνης, την μουσική ο Κώστας Ξενόπουλος,τη μουσική επιμέλεια ο ίδιος με τον Ιορδανίδη και τις φωτογραφίες η Μελίνα Δόσιου. Είναι μια παραγωγή των Κώστα Ξενόπουλου και Παναγιώτας Παρασκευοπούλου που ... μαγειρεύουν κι άλλες ελκυστικές δουλειές για τον χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση