GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άμεση αντίδραση του Δήμου Πειραιά στην καταγγελία για τα σκουπίδια...

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Πειραιά στην καταγγελία αναγνώστη σύμφωνα με την οποία οι κάδοι απορριμμάτων έχουν ξεχειλίσει από σκουπί...

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Πειραιά στην καταγγελία αναγνώστη σύμφωνα με την οποία οι κάδοι απορριμμάτων έχουν ξεχειλίσει από σκουπίδια.
Κύκλοι του Δήμου Πειραιά ανέφεραν ότι μπορεί να υπάρχουν σε ορισμένα σημεία κάποιου είδους φαινόμενα, όμως είναι εντελώς αποσπασματικά και η εικόνα της συσσώρευσης απορριμμάτων που περιγράφεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους τα όποια προβλήματα οφείλονται στο γεγονός ότι από 31 Μαρτίου 2018 έχουν λήξει οι συμβάσεις σχεδόν του 60% των εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας του δήμου.
"Έχουν σταματήσει να εργάζονται 221 συμβασιούχοι. Γίνονται προσπάθειες προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα στην πόλη και δεν υπάρχουν. Πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις" τονίζουν.
Στον Δήμο Πειραιά περιμένουν τους οριστικούς πίνακες από το ΑΣΕΠ, καθώς έως τώρα έχουν βγει μόνο οι προσωρινοί. Μέχρι τότε, ζητήθηκε η πρόσληψη 90 εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών στον τομέα Καθαριότητας (οδηγών και εργατών) προκειμένου να καλυφθούν τα κενά. Η πρόσληψή τους εγκρίθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, η προκήρυξη βγήκε και οι διαδικασίες προχωρούν γρήγορα ώστε να μην διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία του τομέα της Καθαριότητας, μέχρι την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων των νεοπροσληφθέντων στην Καθαριότητα από το ΑΣΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση