GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O "Ορέστης" πριν πάει στο Θέατρο Δάσους!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Στο φουλ έχουν μπει οι...μηχανές για τον άκρως φιλόδοξο «Ορέστη» που ετοιμάζ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Στο φουλ έχουν μπει οι...μηχανές για τον άκρως φιλόδοξο «Ορέστη» που ετοιμάζει με το ΚΘΒΕ του ο Γιάννης Αναστασάκης. Όπως ξέρεις έχω πάρει ήδη ...πρόγευση από την δουλειά-με ενθουσίασε!-και τώρα έρχομαι να «ανεβάσω» για τα μάτια σου μόνο αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τις πρόβες που γίνονται στο Θέατρο Γης, πριν μεταφερθούν από βδομάδα στο υπέροχο Θέατρο Δάσους, όπου θα γίνει και η πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου. Εξαιρετικής αισθητικής το δυνατό υλικό που εξασφάλισα, μη μου πεις!
ΠΑΜΕ ΟΡΕΣΤΗ.
Τρεις νέοι, ο Ορέστης, η Ηλέκτρα κι ο Πυλάδης, κολυμπούν μέσα στη δίνη του αίματος που τους παρασέρνει. Θεοί και άνθρωποι έχουν στήσει μια πλεκτάνη μίσους κι εκδίκησης, όπου η αδελφική αγάπη γίνεται συνενοχή, η φιλική σχέση συναυτουργία, η λαϊκή ετυμηγορία θανατική ποινή.
Η παράσταση, την οποία θα παρουσιάσει το ΚΘΒΕ σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, θα ξεκινήσει από το Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη στις 12 και 13 Ιουλίου, ενώ θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 3 και 4 Αυγούστου, σε νέα μετάφραση του ποιητή Γιώργου Μπλάνα και σε σκηνοθεσία του παραγωγικού καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ Γιάννη Αναστασάκη,με τον άξιο Χρίστο Στυλιανού στο ρόλο του Ορέστη. Η ικανή Ιωάννα Κολλιοπούλου που τιμήθηκε φέτος με το Βραβείο Μελίνα Μερκούρη θα ντυθεί την Ηλέκτρα και πλάι τους θα έχουν τους εξαίρετους Δάφνη Λαμπρόγιαννη [Ελένη], Νικόλας Μαραγκόπουλος [Αγγελιοφόρος].
Δημήτρη Μορφακίδη[Πυλάδης]
Δημοσθένη Παπαδόπουλο[Απόλλωνας]
Μαριάννα Πουρέγκα[Ερμιόνη], Κώστα
Σαντάς[Τυνδάρεως] Χρήστο Στέργιογλου [Τρώας],Χριστόδουλο Στυλιανού[Μενέλαος]
Στο χορό ανήκουν οι Ελευθερία Αγγελίτσα, Μομώ Βλάχου, Στελλίνα Βογιατζή, Αναστασία Εξηνταβελόνη, Παυλίνα Ζάχρα, Μαρία Κωνσταντά, Χριστίνα Παπατριανταφύλλου, Μαρία Πετεβή, Ελίνα Ρίζου, Εύη Σαρμή, Χριστίνα Χριστοδούλου, Στυλιανή Ψαρουδάκη.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση