GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεντένο: Το πλαίσιο της εποπτείας και το χρέος στο Eurogroup

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη του Eurogroup της 21ης Ιουνίου, που ανάρτησε στο Twitter o Mάριο Σεντένο, το ελληνικό ζήτημα είναι...

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη του Eurogroup της 21ης Ιουνίου, που ανάρτησε στο Twitter o Mάριο Σεντένο, το ελληνικό ζήτημα είναι το πρώτο σημείο της συνάντησης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Συγκεκριμένα στην ημερήσια διάταξη αναφέρονται τα εξής:

«Το Εurogroup θα αξιολογήσει την πρόοδο που επιτεύχθηκε από την Ελλάδα στην εφαρμογή των προαπαιτούμενων που συνδέονται με την τέταρτη και τελευταία αξιολόγηση του προγράμματος. Η αξιολόγηση θα επιτρέψει στους υπουργούς Οικονομικών να πάρουν αποφάσεις για όλες εκείνες τις παραμέτρους που είναι αναγκαίες προκειμένου να διασφαλιστεί η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος τον Αύγουστο.

Αυτές οι παράμετροι έχουν να κάνουν με το πλαίσιο της εποπτείας που θα ισχύσει μετά το πρόγραμμα, με το ύψος της τελευταίας δόσης των δανείων από τον ESM και με τα πιθανά μέτρα για το χρέος. Το Eurogroup έχει παρουσιάσει έναν κατάλογο με τα μέτρα για το χρέος στη δήλωση του Ιουνίου του 2017. Το πρόγραμμα θα λήξει στις 20 Αυγούστου του 2018».

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση