GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαφαζάνης για τα αποτέλεσματα του Eurogroup: Βάπτισαν το κρέας ψάρι- Η συμφωνία έχει την υπογραφή του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ με τα συνεταιράκια του

"Αυτό το θαύμα μοιάζει μόνο με την παροιμιώδη πρακτική κάποιων παπάδων που βάφτιζαν το κρέας ψάρι, για να είναι συνεπείς στη νηστεία...

"Αυτό το θαύμα μοιάζει μόνο με την παροιμιώδη πρακτική κάποιων παπάδων που βάφτιζαν το κρέας ψάρι, για να είναι συνεπείς στη νηστεία τους", αναφέρει σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Eurogroup για το ελληνικό χρέος, αλλά και τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στο Ζάππειο.
Συγκεκριμένα ο κ. Λαφαζάνης αναφέρει:
«Η λεγόμενη «μεταμνημονιακή» εποχή, όσες γραβάτες και αν φορέσει ο Τσίπρας και όσες κακόγουστες επικοινωνιακές φιέστες και αν πραγματοποιήσει ο ίδιος με τον συνεταίρο του Π. Καμμένο, θα αποβεί, με βάση τις αποφάσεις του Eurogroup, χειρότερη για τον τόπο κα τον ελληνικό λαό από την τυπική μνημονιακή περίοδο.
Πρώτη φορά μια κυβέρνηση θεωρεί μεγάλη επιτυχία ότι μετέθεσε χρονικά ένα μικρό μέρος ενός δυσβάσταχτου χρέους για να το πληρώσουν πανάκριβα οι κατά δέκα χρόνια νεότεροι!
Πρώτη φορά ένα κατά κοινή ομολογία μη βιώσιμο και για εμάς παράνομο και επονείδιστο χρέος, μετατρέπεται με μαγικό τρόπο από κυβέρνηση και Eurogroup σε βιώσιμο, χωρίς να κουρευτεί ούτε κατά ένα ευρώ!
Αυτό το θαύμα μοιάζει μόνο με την παροιμιώδη πρακτική κάποιων παπάδων που βάφτιζαν το κρέας ψάρι, για να είναι συνεπείς στη νηστεία τους.
Το μόνο που η κυβέρνηση πέτυχε στο Eurogroup είναι να δουλεύουν μια ζωή σκληρά με λιτότητα και στερήσεις αμέτρητες γενιές Ελλήνων, προκειμένου να πληρώνουν ένα άδικο και δυσβάστακτο χρέος, το οποίο δεν πρόκειται να εξοφληθεί ποτέ.
Αυτή η συνταγή για την λεγόμενη «μεταμνημονιακή» εποχή έχει ονοματεπώνυμο και φέρει την υπογραφή του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ με αφανή και προφανή συνεταιράκια όχι μόνο τους ΑΝΕΛ αλλά και το ΚΙΝ.ΑΛ., τη ΝΔ και τις ακροδεξιές αποφύσεις τους».

1 σχόλιο

  1. Παναγιώτη βάψε και το μούσι ή σταμάτα να βάφεις το μαλλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση