GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η FRONTSTAGE πιάνει ΜΕΛΩΔΙΑ...

Η FRONTSTAGE βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εξαγορά του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΜΕΛΩΔΙΑ FM 99.2 από τον Όμιλο ΣΚΑΪ. ...

Η FRONTSTAGE βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εξαγορά του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΜΕΛΩΔΙΑ FM 99.2 από τον Όμιλο ΣΚΑΪ.
"Συμπληρώνοντας φέτος 26 χρόνια ζωής, ο ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2 θεωρείται ο κορυφαίος Ραδιοφωνικός Σταθμός της Αθήνας, για τους ακροατές που προτιμούν την καλή ελληνική μουσική" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, ιδιοκτήτρια και CEO της εταιρείας, είναι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένη και δηλώνει ότι «ανοίγουν οι πόρτες και για το ελληνικό ρεπερτόριο στο κτίριο του Αμαρουσίου».

'Η FRONTSTAGE, όμιλος μουσικών ραδιοφωνικών media και παραγωγής event, περιλαμβάνει ήδη στο χαρτοφυλάκιό της τρεις από τους πιο επιτυχημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς ξένου ρεπερτορίου της χώρας: τον Red 96.3, τον HiT 88.9 και τον En Lefko 87.7.
Είναι γεγονός ότι οι τρεις σταθμοί παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά ακροαματικότητας και η απόκτηση του ΜΕΛΩΔΙΑ FM 99.2 θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας, ισχυροποιώντας την παρουσία της FRONTSTAGE στον τομέα της ψυχαγωγίας" σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση