GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σουηδία - Νότια Κορέα (Live)

Με τον Μάρκους Μπεργκ βασικό θα παραταχθεί η Σουηδία απέναντι στη Νότια Κορέα για την πρεμιέρα της στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι δύο...

Με τον Μάρκους Μπεργκ βασικό θα παραταχθεί η Σουηδία απέναντι στη Νότια Κορέα για την πρεμιέρα της στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον πέμπτο όμιλο του παγκοσμίου κυπέλλου, μαζί με τη Γερμανία και το Μεξικό.

Μετά την νίκη των Μεξικάνων επί της Γερμανίας χτες ο όμιλος περιπλέχθηκε ακόμη περισσότερο με το σημερινό παιχνίδι Σουηδίας-Νότιας Κορέας να είναι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Σουηδία (Γιάνε Άντερσον): Όλσεν, Λούστιγκ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον, Γιάνσον, Λάρσον, Έκνταλ, Φόρσμποεργκ, Κλάεσον, Μπεργκ, Τοϊβόνεν.

Νότια Κορέα (Σιν Τάε Γιόνγκ): Τσο Χιούν Γου, Λι Γιόνγκ, Παρκ Τζου Χο, Κιμ Μιν Γου, Τζανγκ Χιούν Σου, Κου Τζα Τσέολ, Κι Σουνγκ Γιουένγκ, Λι Τζάε Σουνγκ, Σον Χέουνγκ Μιν, Κιμ Σιν Γουκ, Χουάνγκ Χι Τσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση