GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουρουγουάη - Πορτογαλία

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις παρατάσσουν τις ομάδες τους ο Όσκαρ Ταμπάρες και ο Φερνάντο Σάντος στην αναμέτρηση Ουρουγουάη-Πορτογαλία. Με ...

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις παρατάσσουν τις ομάδες τους ο Όσκαρ Ταμπάρες και ο Φερνάντο Σάντος στην αναμέτρηση Ουρουγουάη-Πορτογαλία.
Με σχηματισμό 4-4-2 και τον Λασάλτ στην ενδεκάδα θα εμφανιστεί η Ουρουγουάη, ενώ οι Πορτογάλοι έχουν διαθέσιμο τελικά τον αμυντικό χαφ Γουίλιαμ Καρβάλιο, ο οποίος δινόταν αμφίβολος, ενώ ο Φερνάντο Σάντος προτίμησε τον Ρικάρντο Περέιρα ως δεξιό μπακ και τον Μπερνάρντο Σίλβα αντί του Κουαρέσμα στο ένα άκρο της μεσαίας γραμμής.
Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ουρουγουάη (Ταμπάρες): Μουσλέρα – Μ. Κάσερες, Γοδίν, Χιμένες, Λασάλτ – Νάντες, Τορέιρα, Βεσίνο, Μπετανκούρ – Λ. Σουάρες, Καβάνι.
Πορτογαλία (Σάντος): Ρουί Πατρίσιο – Ρικάρντο Περέιρα, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο – Μπερνάρντο Σίλβα, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν Σίλβα, Ζοάο Μάριο – Κρ. Ρονάλντο, Γκέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση